Een heerlijk licht zoet ontbijt met frisse frambozen. Stiekem nu al een beetje zomers.

 

Recept

Ingrediënten
50 g ongezoete sojayoghurt (Alpro)
1 Ei maat L (35 g)
10 g Amandelmeel
4 g Bakpoeder
10 g Steviala Ery bronze of een beetje zoetmiddel naar keuze
20 g Frambozen*
*Frambozen uit de vriezer kan ook.

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 150 graden of bak de pudding in de airfryer.
-Meng yoghurt, ei, amandelmeel, bakpoeder en zoetmiddel in een kom tot een homogene massa.
-Spatel de frambozen erdoor.
-Schenk het beslag in een ovenbestendig schaaltje, bakje of kommetje.
-Bak 30 minuten in het midden van de oven op een rooster of 20 minuten op 130 graden in de airfryer.
-Laat de pudding in de oven of airfryer afkoelen, dit voorkomt dat de pudding inzakt.

Voedingswaarde

165 kcal

11 g vet

2 g koolhydraten

2 g vezels

11 g eiwit