Met onze coaching maken we onderscheid tussen resultaat willen en resultaat creëren.

In de wereld van resultaat creëren schakelen mensen over van willen naar creëren.
Ze maken een keuze, starten direct met het uitvoeren van de benodigde acties en doen er vervolgens alles aan om hetgeen dat ze willen te creëren. Ze laten zich niet tegenhouden door omstandigheden, stoppen niet als het oncomfortabel wordt, durven nee te zeggen, vinden het resultaat belangrijker dan wat mensen van ze vinden en zijn bereid meerdere tegenslagen te incasseren om hun doelen te bereiken.

In de wereld van resultaat willen blijven mensen hangen in ‘iets heel graag willen’.
Ze schakelen niet over naar creëren omdat het oncomfortabel is, ze laten zich tegenhouden door omstandigheden en durven vaak geen nee te zeggen. Als je iets wilt, maar niet creëert kom je vanuit een standpunt dat je iets ‘nog’ niet hebt. Iets wel willen maar niet hebben kost (negatieve) energie, werkt demotiverend en maakt je tot iemand die iets niet heeft wat hij wel graag wilt. Dit is alles behalve een krachtige manier van leven.

Het moment dat jij besluit om te schakelen naar de wereld van resultaat creëren, is het moment dat alles mogelijk wordt. Dat jouw dromen projecten worden en je zal merken dat je direct krachtiger in het leven staat.

Het enige waar je nu voor moet zorgen is dat hetgeen wat jij zegt overeenkomt met hetgeen dat je doet.

Leef jij momenteel in een wereld van willen en lukt het je niet om over te schakelen naar creëren? Ben je al vaak begonnen met een traject, maar lukt het je niet om vol te houden? Kijk dan voor meer informatie bij Personal Training of bij het 12 weken Fit Project.