Vacature Personal Trainer

Wegens uitbreiding van ons aanbod en de blijvende vraag voor Personal Training zijn wij op zoek naar een gedreven Personal Trainer / Smallgroup Trainer.

 

Bedrijfsprofiel

De Loods Nieuwegein is een jong en energiek bedrijf met passie voor coaching, sporten, voeding en gedragsverandering. Wij begeleiden klanten die willen afvallen, sterker willen worden, meer zelfvertrouwen willen krijgen en vooral fitter en gezonder door het leven willen.

Personal Training bij De Loods gaat verder dan enthousiast zijn en herhalingen tellen. Wij streven naar een structurele gedragsverandering door coaching met training te combineren. Dit doen wij door in al onze programma’s te werken met de volgende 3 pijlers; beweging, voeding en coaching.

 • Beweging
  Wij trainen wekelijks met al onze cliënten met als doel de fysieke conditie van onze cliënten te verbeteren.
 • Voeding
  Wij werken niet met standaard voedingsprogramma’s maar met persoonlijke voedingsrichtlijnen afgestemd op de doelstellingen van de cliënt. Ons doel? De klant de benodigde kennis leren op het gebied van voeding, zodat ze op de lange termijn zelfredzaam worden.
 • Coaching
  Met onze wekelijkse coaching sessies met de klanten maken wij ze bewust van hun oude gewoontes en de keuzes die ze maken en leren wij ze nieuwe gewoontes aan.

Naast ons Personal Training Programma en het 12 weken FIT project, bieden wij ook Smallgroup-Bootcamp Trainingen aan voor groepen van maximaal 12 personen, zoals: Bootcamp, Functional Training, Circuit Training, H.I.I.T en Boksen (Zak Training)

Functie

Als Personal Trainer begeleid je klanten naar een gezondere en fittere. Dit doe je door middel van training en coaching op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten coach je ze naar een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering.

Als Smallgroup-Bootcamp Trainer enthousiasmeer en motiveer je jouw deelnemers tijdens de lessen. Je bent gefocust op de juiste uitvoering en daagt mensen uit om alles uit de workout te halen. Je bent verantwoordelijk voor de invulling & aanvulling van minimaal 2 Smallgroup Workouts in de week en denkt mee met de ontwikkeling van nieuwe programma’s.

Wat biedt De Loods Nieuwegein

Omdat Personal Training bij De Loods Nieuwegein verder gaat dan alleen enthousiast training geven, volg je een intern opleidingstraject en krijg je een intensieve inwerkperiode waarbij we je alles leren over ons concept en waar je mee draait met onze trainers/coaches.

Momenteel zijn we opzoek naar een iemand met minimaal 2 jaar ervaring in het geven van Personal Training & Smallgroup Trainingen.

Potentie?

Een Fulltime job als Personal Trainer waar je heel goed van kunt leven in één van de leukste PT Studio’s van Midden Nederland

Wij zoeken iemand die

 • die energiek, resultaatgericht, gecommitteerd, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is.
 • het leuk vindt om onderdeel te zijn van een gedreven team en openstaat voor feedback van zijn collega’s
 • altijd bezig is met zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en houdt van een uitdaging
 • grote affiniteit heeft met sport en voeding
 • met een afgeronde Chivo, Overload ABC, NASM of vergelijkbare opleiding
 • minimaal 2 jaar ervaring in personal training & smallgroup training
 • gespecialiseerd is inFunctional Training / CrossFit
 • die sociaal is en een echte teamplayer
 • op basis van ZZP verantwoordelijk is voor zijn eigen agenda
 • beschikbaar is voor minimaal 2 avonden in de week en zondag ochtend

Interesse?

Pas jij in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een volgende uitdaging? Neem dan contact met ons op en stuur je CV + Motivatie brief naar frank@deloodsnieuwegein.nl.