Wegens de uitbreiding van ons dienstenaanbod en de aanhoudende vraag naar Personal Training, zijn wij op zoek naar een gedreven Personal Trainer/Smallgroup Trainer.

 

Bedrijfsprofiel

De Loods Nieuwegein is een jong en energiek bedrijf met een passie voor coaching, sporten, voeding en gedragsverandering. Wij begeleiden klanten die streven naar gewichtsverlies, krachtverbetering, meer zelfvertrouwen en vooral een fittere en gezondere levensstijl.

Bij De Loods gaat Personal Training verder dan alleen enthousiast zijn en herhalingen tellen. Wij streven naar blijvende gedragsverandering door coaching te combineren met training. In al onze programma’s werken we met de volgende drie pijlers: beweging, voeding en coaching.

 • Beweging
  Wij trainen wekelijks met al onze cliënten met als doel de fysieke conditie van onze cliënten te verbeteren.
 • Voeding
  Wij werken niet met standaard voedingsprogramma’s maar met persoonlijke voedingsrichtlijnen afgestemd op de doelstellingen van de cliënt. Ons doel? De klant de benodigde kennis leren op het gebied van voeding, zodat ze op de lange termijn zelfredzaam worden.
 • Coaching
  Met onze wekelijkse coachingsessies met de klanten maken wij ze bewust van hun oude gewoontes en de keuzes die ze maken en leren wij ze nieuwe gewoontes aan.

Naast ons Personal Training Programma en het 12 weken FIT project, bieden wij ook Smallgroup-Bootcamp Trainingen aan voor groepen van maximaal 12 personen, zoals: Bootcamp, Functional Training, Circuit Training, H.I.I.T en Boksen (Zak Training)

Functie

Als Personal Trainer begeleid je klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van training en coaching op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Tijdens wekelijkse sessies coach je klanten naar een gezonde levensstijl en permanente gedragsverandering.

Als Smallgroup-Bootcamp Trainer enthousiasmeer en motiveer je deelnemers tijdens de lessen. Je bent gericht op de juiste uitvoering en daagt mensen uit om alles uit de workout te halen. Je bent verantwoordelijk voor minimaal twee Smallgroup Workouts per week en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe programma’s.

Wat biedt De Loods Nieuwegein

Bij De Loods Nieuwegein gaat Personal Training verder dan alleen enthousiast lesgeven. Je volgt een intern opleidingstraject en krijgt een intensieve inwerkperiode waarin je alles leert over ons concept en meedraait met onze trainers/coaches.

Momenteel zijn we opzoek naar een iemand met minimaal 2 jaar ervaring in het geven van Personal Training & Smallgroup Trainingen.

Potentie?

Een Fulltime job als Personal Trainer waar je heel goed van kunt leven in één van de leukste PT Studio’s van Midden Nederland

Wij zoeken iemand die

 • Energiek, resultaatgericht, gecommitteerd, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is.
 • Het leuk vindt om deel uit te maken van een gedreven team en openstaat voor feedback van collega’s.
 • Altijd bezig is met zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en van een uitdaging houdt.
 • Grote affiniteit heeft met sport en voeding.
 • Een afgeronde Chivo, Overload ABC, NASM of vergelijkbare opleiding heeft.
 • Minimaal twee jaar ervaring heeft in personal training & smallgroup training.
 • Gespecialiseerd is in Functional Training / CrossFit.
 • Sociaal is en een echte teamplayer.
 • Op basis van ZZP verantwoordelijk is voor zijn eigen agenda.
 • Beschikbaar is voor minimaal twee avonden in de week en zondagochtend.

Interesse?

Pas jij in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een volgende uitdaging? Neem dan contact met ons op en stuur je CV + Motivatie brief naar frank@deloodsnieuwegein.nl.