Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik zocht een uitlaatklep voor mijn energie, maar had de overtuiging dat sporten niet voor mij was weggelegd. Starten met een PT traject bij Jordy was een soort laatste poging om sporten leuk te gaan vinden. En kort samengevat: dat is gelukt!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot
nu toe hebt bereikt?
Dat sporten dus wel voor mij is weggelegd! En dat ik het nog leuk vind ook 🙂 Ik ga voor mijn plezier 3x per week trainen en mis het oprecht als het niet door kan gaan. Daarnaast ben ik ook nog eens 17 kilo afgevallen in 1 jaar tijd. Dit was geen doel waar we actief aan gewerkt hebben, maar ik voel me onwijs veel fijner in mijn lijf!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Accepteren dat niet elke training altijd beter gaat dan de vorige. Ik kon in het begin echt onwijs balen als iets niet lukte, maar zie nu dat dat juist onderdeel van het proces is.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben onwijs trots op mezelf. De vrouw die ik in de spiegel zie matcht weer met hoe ik me vanbinnen voel. En dat na slechts 1 jaar trainen!

Je komt niet weg met slappe excuses, de trainers geven alles aan jou en verwachten dat jij dat ook aan jezelf geeft.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat ik zoveel sterker ben dan ik dacht! Jordy heeft me echt laten zien dat er in dat kleine lijf van mij onwijs veel power zit en daar heb ik op zoveel manieren profijt van. Ik ben zelfstandig ondernemer en doordat ik mijn eigen kracht heb leren kennen kan ik mijn klanten onwijs veel extra bieden. Daarnaast blijkt bewegen voor mij ook essentieel voor mij mentale gezondheid, sinds ik consequent train voel ik me veel stabieler en energieker.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Trainen bij De Loods is een aanrader voor iedereen die bereid is om echt met zichzelf aan de slag te gaan. Je komt niet weg met slappe excuses, de trainers geven alles aan jou en verwachten dat jij dat ook aan jezelf geeft. Als je wilt ervaren hoeveel kracht er in jezelf schuilt dan is een traject bij De Loods het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Wat is jouw volgende stap?
Blijven genieten van het trainen! Dat was het doel vanaf dag 1 en dat blijft voorop staan. Daarnaast wil ik mezelf onder begeleiding van Jordy blijven uitdagen op fysiek gebied, want ik voel aan alles dat er nog veel meer in zit. En nu ik heb gezien wat ik in een jaar kan bereiken, ben ik heel nieuwsgierig naar wat het komende jaar allemaal mogelijk is!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf