Wie ben jij en waarom heb je meegedaan met het 12 weken FIT project?
De afgelopen jaren, mede door het krijgen van 2 kids en wat heftige prive dingen, ben ik heel wat kilo’s aangekomen. Hierdoor zat ik helemaal niet meer lekker in mijn vel en had ik fysiek verschillende klachten door het niet fit en te zwaar zijn. Na een tijd op standje overleven geleefd te hebben kreeg ik het afgelopen jaar weer meer ruimte en tijd voor mezelf.

Het mooie is dat je dit project in groepsvorm doet. Hierdoor leer je van elkaar en komt het echte groepsgevoel naar boven

In het verleden heb ik veel gesport, maar heel vaak ben ik daar na een korte periode weer mee gestopt. Ik wilde het sporten weer oppakken om af te vallen en weer plezier te krijgen in het sporten. Ik wist dat alleen een sportschool uitkiezen mentaal een flinke drempel zou  worden en niet de verandering teweeg zou brengen die nodig was.

Ik ben opzoek gegaan naar een traject waar het mentale en het sport stuk samen opgepakt kon worden. Na een gesprek bij de Loods heb ik mij meteen aangemeld omdat ik er van overtuigd was dat dit FIT Project echt iets voor mij zou zijn.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Eigenlijk ben ik het meest blij met de tools en inzichten die ik heb gekregen waardoor ik zeker weet dat ik dit kan volhouden. Geen excuses meer, gewoon doen en doorgaan. Ik heb het plezier in sporten terug en kan weer nieuwe uitdagingen aan. Naast dat ik fysiek veel sterker, fitter en slanker ben geworden (ik ben inmiddels 8 kilo kwijt)  merk ik dat de fysieke klachten die ik had verdwenen zijn. Nog 6 kilo te gaan en dan ben ik op mijn streefgewicht, we gaan dus zeker nog even door.

Tijdens dit Fit project doe je veel meer dan alleen sporten en je aan bepaalde calorieën houden, mentaal kan je hier ook zoveel stappen maken.

Ik ben er tijdens dit traject onder andere achter gekomen dat de baan waarin ik zat mij niet gelukkig maakte. Inmiddels heb ik een nieuwe uitdaging gevonden die hopelijk veel beter aansluit bij mijn kwaliteiten en past bij het leven wat ik wil leven. Sporten is, net als vroeger, weer een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden waar ik van geniet en waar ik mijn ei in kwijt kan. Dit ga ik nooit meer loslaten!

Het 12 weken FIT Project is uitdagend, confronterend maar als je kritisch naar jezelf durft te kijken live-changing!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Eigenlijk aan iedereen die een uitdaging voor zichzelf zoekt. Zowel fysiek als sportief kan je hier zo ontzettend van groeien, een echte investering in jezelf!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Het mooie is dat je dit project in groepsvorm doet. Hierdoor leer je van elkaar en komt het echte groepsgevoel naar boven. Heel bijzonder is het om te zien en te voelen dat een groep totaal wildvreemden zoveel persoonlijke dingen met elkaar delen en uiteindelijk echt een band opbouwen. Het is mooi om te zien hoe iedereen andere doelstellingen heeft en daar op zijn manier mee aan de slag gaat.

Tijdens het sporten is de begeleiding ontzettend goed, de trainers dagen je steeds weer uit net wat meer uit jezelf te halen en dat helemaal op je eigen niveau. Daarnaast zijn de opdrachten en het theoriegedeelte met Frank echt een goede spiegel. Dit gaat echt verder dan alleen op sport/voeding gebied, maar je kan echt in 12-weken tijd een andere, sterkere ik creëren waar je 100% wat aan zal hebben in de toekomst.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf