Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Een aantal maanden nadat ik begon met thuiswerken ivm corona merkte ik bij mezelf dat ik veel minder actief geworden was en dat de corona kilo’s eraan zaten te komen. Ik had al vaker het idee om ‘serieuzer’ te gaan sporten en afvallen echter noodzaak ontbrak omdat ik met alleen fitnessen redelijk op gewicht bleef. Doordat corona zowel de noodzaak gaf alsmede ervoor zorgde dat ik flexibel mijn werktijd kon indelen gaf dit de perfecte mogelijkheid om het traject te initiëren.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering voor mij is het consistent sporten en het in balans vinden in voeding.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste vind ik nog steeds het letten op voeding in een sociale setting, waar ik zelf het idee heb dat er verwachtingen zijn(borrels moet je bitterballen en biertjes drinken, familieaangelegenheden moet je gezellig mee eten).

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben blij en trots dat ik iets negatiefs als corona heb kunnen aangrijpen om een positieve verandering heb kunnen bereiken.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat fitness eigenlijk best leuk is, ik heb er veel meer plezier in dan dat ik van te voren dacht. Daarnaast veel geleerd over voeding, wat ik lekker vind, wat er goed voor me is en een balans daarin te vinden.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Het traject is aan te raden voor mensen die een manier zoeken om gezonder te gaan leven. Hier kunnen veel aanleidingen voor zijn, corona kilo’s, moeite met voedingspatronen of wens voor regelmatig sporten. Het traject heeft mij al veel geleerd en mooie resultaten gebracht, het maakt het verschil doordat het een goed doordachte aanpak van diverse problemen is om je resultaten te behalen.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn vorige stap was het goed doorkomen van de kerstperiode. Na het afvallen zou ik het komende half jaar graag beginnen met spieropbouw.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf