Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Inmiddels al weer drie jaar geleden, het werd tijd om de “knop” om te zetten. De lokale sportschool zat om de hoek, het abonnement werd maandelijks netjes afgeschreven maar ik ging niet. Dat moest anders. Willem-Paul had net zijn overstap gemaakt naar De Loods en met hem zijn we het traject gestart, meteen een goed gevoel en plannen gemaakt. Er moesten wat overtollige kilo’s af en fitter worden was nodig. We zijn begonnen met twee keer in de week intensief trainen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Fitheid in het algemeen, conditie is nu goed en de kilo’s zijn onder controle. Daarnaast is het fijn om sporten leuk te vinden. De mentale verandering die ik persoonlijk heb doorgemaakt had ik niet verwacht. Waar sporten altijd een moetje was, is het nu leuk om naar De Loods te gaan!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Nog steeds is voeding mijn grootste valkuil. Ik zeg vaak, ja we gaan er weer voor en dat wil ik, maar de daadwerkelijke uitwerking (het gewoonweg doen) is voor mij niet altijd makkelijk. Bewuster keuzes maken is een traject van vallen en opstaan bij mij.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Weten dat je conditie hebt en tot het gaatje kan gaan maakt een positief gevoel los. Zeker na de Personal Training. Je hebt elke keer weer het idee dat je iets bereikt hebt.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Door elke week te wegen weet ik dat voeding ontzettend belangrijk is. Het is een stok achter de deur, maar geeft ook inzicht in wat bepaalde keuzes in mijn voedingspatroon voor consequenties hebben, zowel positief als een negatief effect.

Wie zou je het Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Door de persoonlijke begeleiding en persoonlijk opgestelde doelen, plus een training afgestemd naar je eigen kunnen is trainen bij De Loods voor iedereen aan te raden. Zowel ongetraind en afgetraind, er zijn altijd resultaten te behalen.

Wat is jouw volgende stap?
Meer besef krijgen wat we doen, welke deel van het lichaam trainen we en waarom. Ook wil ik meer inzicht krijgen in de vorderingen bij bijv. gewichten of uithoudingsvermogen. Denk aan de Assultbike. Meer van deze resultaten opschrijven om doelgericht grenzen te verleggen en te kunnen meten wat de vorderingen zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf