Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
Mijn naam is Ton van de Ven en ik heb meegedaan met het 12 weken traject vanwege een te hoog gewicht met te hoge cholesterol en suikerwaarden als gevolg. Om dit naar gezonde waarden te krijgen ben ik via mijn broer bij de loods terecht gekomen.
In het begin kijk je op tegen sporten en gezond eten, maar vanwege de groep gaat dit erg makkelijk, het blijft een keuze die tussen de oren zit.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben in 12 weken totaal 25 kilo kwijtgeraakt met de aanwijzingen die we meekrijgen van Frank en de groepstrainingen die je elke week volgt. De gevolgen hiervan zijn dat ik beter in mijn vel zit en weer een fitte conditie heb waardoor alles makkelijker te doen is.
Snurken is minder, slapen en opstaan gaat veel makkelijker, traplopen zonder te hijgen en mijn kleding is van ruimfit naar slimfit gegaan!

Ik krijg erg veel positieve reacties van mensen die mij al een tijd niet hebben gezien en je ziet ze denken dit wil ik ook,

Ik ben me nu meer bewust van goede voeding en wat de impact van sporten heeft op je lichaam.

Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Dankzij het 12 weken FIT Project ben ik bewust geworden van mijn eet en leefgewoontes en is het mij gelukt om met de juiste mindset en tools een gezonde leefstijl te creëren.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf