Ik leef gezonder, voel me fitter en zie ook al resultaat als ik in de spiegel kijk. Dit alles door de juiste begeleiding, genoeg eten en sporten! Het is een routine geworden en niet iets wat je maar voor een korte periode doet.

Hoe is bij jou het Personal Training  traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Heel mijn leven hoor ik al dat ik (te) dun was en dat was voor mij al voor een paar jaar de reden om te starten met fitness. In al die jaren niet enorm progressie gemaakt, terwijl ik het gevoel had dat ik wel veel trainde. Hoogste tijd om hulp te vragen! Wat heb ik eigenlijk de afgelopen jaren verkeerd gedaan en hoe zorg ik ervoor dat ik wel resultaat zie? Dat werd me in het eerste gesprek al goed uitgelegd.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het zal voor sommige misschien raar klinken – aangezien er ook veel komen om af te vallen – maar ik ben aangekomen! Gelukkig niet in vet (al kon dat ook niet per se kwaad), maar echt in spiermassa. Door een combinatie van voeding, de oefeningen op een juiste manier uitvoeren en harder trainen heb ik al grote stappen kunnen maken richting mijn doel. Maar ik ben er nog niet!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik genoeg at op een dag, maar daar heb ik me zeker in vergist. Door het bijhouden van wat ik nu precies op een dag eet, kwam ik erachter dat het niet genoeg was. Hier was dus sowieso wel veel in te winnen, maar ik heb daar zeker wel moeite mee gehad. Ontbijten was bijvoorbeeld iets wat ik al vaak oversloeg en met de lunch at ik ook niet veel. Dit was denk ik wel het moeilijkste om aan te wennen, maar door iets een lange tijd te doen creëer je een gewoonte. Plus… Mijn maag moest er ook nog even aan wennen haha.

De positieve sfeer die heerst in de sportschool en tussen de trainers en klanten werkt super motiverend. Het voelt als een hechte gemeenschap waarin iedereen elkaar ondersteunt en aanmoedigt om het beste uit zichzelf te halen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?Ik leef sowieso gezonder, voel me fitter en zie ook al resultaat als ik in de spiegel kijk. Dit alles door de juiste begeleiding, genoeg eten en sporten! Het is een routine geworden en niet iets wat je maar voor een korte periode doet. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar het gaat de goede kant op!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik vind de sfeer in de sportschool en tussen de trainers en trainees sowieso enorm fijn! Maar als je echt kijkt naar het traject wat ik ben aangegaan is denk ik de begeleiding hetgeen wat mij het meest heeft geholpen. Mijn coach keek met me mee qua voeding, was confronterend wanneer nodig en gaf de juiste tips bij de oefeningen. Dat is iets wat ik zeker mistte toen ik nog zelf aan de gang ging.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Eigenlijk iedereen! Maar als je kijkt naar mijn eigen situatie, dan is het dus ook juist enorm waardevol voor mensen die willen aankomen (in spiermassa). Zelf heb ik altijd het idee gehad dat PT was voor mensen die willen afvallen, maar dat is natuurlijk helemaal niet waar. Ook juist als je wilt aankomen is dit dus enorm waardevol. Ik weet zelf hoe lastig het is om dit voor elkaar te krijgen, net als afvallen voor de meeste lastig is!

Wat is jouw volgende stap?
Het begin is er, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Het zal neerkomen op meer eten en meer/ harder sporten 😉 Alle handvatten en routines heb ik sowieso gekregen, dus dat komt wel goed!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf