Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Zoals veel mensen wilde ik graag fitter en sterker worden om meer energie te hebben gedurende de dag. Na 3 knieoperaties wilde ik weer een normaal pijnvrij leven hebben en vooral mijzelf weer een stuk sterker voelen om zo het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Bij De Loods is mij dat meer dan gelukt, ik kan weer sporten doen waarvan ik dacht het nooit meer te kunnen en voel me sterker en fitter dan ooit. De Bootcamp lessen zijn een fijne manier om gezellig met andere te sporten, ieder op zijn eigen niveau.

Wat vind jij leuk aan de Bootcamp bij De Loods?
Je kan jezelf continue blijven uitdagen. Het maakt niet uit hoelang je de trainingen al doet, elke keer weer ga ik helemaal kapot en met een voldaan gevoel naar huis. De persoonlijke aandacht en de manier van motiveren, die bij iedereen anders is, hebben de mannen en vrouwen van De Loods snel in de gaten waardoor ze je iedere keer tot het gaatje duwen. Als je naar huis gaat zonder het gevoel te hebben kapot te zijn ligt dat echt volledig aan jezelf.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Een fijne vertrouwde plek waar alle facetten en begeleiding aanwezig zijn om iedere keer weer het beste uit jezelf te halen.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Iedereen die er klaar voor is om fitter en energieker te worden. Het maakt niet uit op welk niveau je zit, iedereen kan mee doen bij De Loods en is welkom. Dat gevoel geven de trainers je echt. Vanaf moment een dat ik er begon voelde ik me er thuis en op mijn gemak.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf