Stap je de Loods binnen, dan voel je de motivatie van al die leden die ieder vanuit hun eigen verhaal eenzelfde wens delen.

Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met small-group trainingen?
Tijdens de small-group lessen bij De Loods word je gemotiveerd om zo diep te gaan als je op dat moment aan kunt. Niveau/conditie speelt daarbij geen rol. En hoewel het een groepsles is, blijft de persoonlijke aandacht voor instructie, correctie op houding/uitvoering, en het niet onbelangrijke duwtje om toch weer net iets meer te geven. Energy en Boksfit hebben daarbij op dit moment mijn voorkeur.

Wat vind jij leuk aan het trainen bij De Loods?
In de kern is dat het tegen de les opzien, omdat je weet dat je gaat afzien, wat voor mij de lol geeft aan trainingen bij de Loods. Dat kan natuurlijk alleen standhouden wanneer dit ook gedragen wordt door de instructeurs. Hun enthousiasme en vaardigheid om dat enthousiasme over te brengen is het fundament.

Wil je 1 of meerdere keren per week gewoon de lol van afzien ervaren dan is een small-group training, een ideaal instrument om dat te bereiken.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Stap je de Loods binnen, dan voel je de motivatie van al die leden die ieder vanuit hun eigen verhaal eenzelfde wens delen. De wens om gezonder, fitter, sterker de toekomst in te gaan. Het is een omgeving die helpt om door te zetten en waar begeleiding en plezier voorop staan.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de smallgroup trainingen?
Wil je 1 of meerdere keren per week gewoon de lol van afzien ervaren dan is een small-group training, een ideaal instrument om dat te bereiken. Als “vanzelf” verbeter je (of onderhoud je) je conditie en (mentale) kracht. De Loods geeft de ruimte en begeleiding, het enige wat je zelf moet meebrengen is de wil en het vermogen om door te zetten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf