Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Begin 2020 ben ik verhuisd van Utrecht naar Nieuwegein, in Utrecht had ik een sportleven opgebouwd en dit wilde ik voortzetten in Nieuwegein. Door mijn online zoektocht kwam ik uit bij De Loods. Zelf heb ik een achtergrond in communicatie, dus het sprak mij enorm aan hoeveel liefde en aandacht in de site en social media kanalen zat. Ik heb toen een kennismaking afspraak gemaakt. Bij aankomst voelde ik mij gelijk welkom, de sfeer was prettig en ook aan de uitstraling van de sportschool was veel aandacht besteed. De week erna heb ik kennis gemaakt met mijn trainster Marjolein, de kennismaking vond ik ook erg prettig en ik voelde mij gelijk op mijn gemak om al mijn wensen en doelen te bespreken.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Op het moment sport ik pas 5 maanden bij De Loods, maar toch merk ik al groot verschil. In mijn conditie, spiermassa, maar ook in mijn kennis over het sporten. Tijdens de PT krijg ik veel tips, waardoor ik nu inzie dat ik vroeger oefeningen volledig verkeerd deed.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, Het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het lastigste vind ik mijn voeding. Er zijn dagen dat het mij lukt om de juiste dingen te eten, maar soms kan ik ook helemaal losgaan. Marjolein biedt veel begeleiding hierin. We zijn verschillende manieren aan het onderzoeken om te kijken wat voor mij het beste werkt. Ook vind ik het prettig dat er realistisch wordt gedaan over de voeding. Ze raden niet gelijk af om te gaan zondigen, maar om te kijken wat de gezondste en leukste manier is.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het geeft mij veel rust en motivatie dat iemand zo betrokken is bij mijn sporttraject, vooral nu tijdens de Corona-periode. De Loods is telkens opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de sporters van De Loods te laten sporten, wat mij ook meer motivatie geeft.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat het echt hard werken is om je doelen te behalen. Ik vind het lastig om die motivatie uit mezelf halen. Daarom vind ik het heel fijn dat Marjolein mij elke week tot het uiterste pusht in de fysieke les, maar mij ook helpt op de dagen dat ik geen PT heb. Door middel van oefeningen voor thuis, of begeleiding via de app.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen, wat mij eerst tegenhield waren de kosten, je betaalt gewoon wat meer dan voor een reguliere sportschool. Maar je krijgt er zoveel meer voor terug. De persoonlijke begeleiding en motivatie zorgt ervoor dat ik beter in mijn vel zit en mij veel fitter ben gaan voelen, dit merk ik in het dagelijks leven. Dat gun ik iedereen, om de beste versie van zichzelf te worden.

Wat is jouw volgende stap?
Op het moment ben ik zwanger, het was erg prettig om te horen dat de trainers hier ook veel kennis over hebben. Tijdens mijn zwangerschap hoop ik ook zo fit mogelijk te kunnen blijven. Daar focussen ik en mijn trainer Marjolein ons nu op.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf