Het grootste resultaat dat ik heb bereikt is dat ik nu nog veel meer energie heb voor mijn gezin, werk en het sporten.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik heb contact opgenomen met de Loods omdat ik heel graag weer lekker in mijn vel wilde zitten en op mijn oude sport niveau wilde komen. Na 2 zwangerschappen vlak achter elkaar voelde ik mij niet fit en had ik nog wat last van bekkenpijn.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat dat ik heb bereikt is dat ik nu nog veel meer energie heb voor mijn gezin, werk en het sporten. Ik zit lekker in mijn vel en de zwangerschapskilo’s ben ik de afgelopen maanden kwijt geraakt. Ook heb ik al redelijk snel in het traject pijnvrij kunnen sporten.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het moeilijkste aan het traject vond ik het dagelijks bijhouden van mijn voedingspatroon, hier gaat veel tijd en energie in zitten. Ik heb hierdoor wel veel inzicht en kennis in voeding gekregen, wat ik ook na het traject kan gebruiken.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben trots dat het gelukt is om het resultaat te bereiken wat ik graag wilde. Ik ben blij dat ik dit samen met Chantal heb kunnen doen en dat ik thuis de support heb om dit met een gezinsleven te kunnen combineren.

Bij dit traject word je echt wekelijks persoonlijk begeleid waarbij je de kans krijgt om zowel je kennis over voeding als beweging te vergroten en je eigen gedrag hierin te bespreken met je trainer. Daarnaast heeft de Loods hele goede faciliteiten.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik kan dit traject zeker aanraden aan vrouwen die na een zwangerschap graag weer fit willen worden op een verantwoorde manier. Chantal heeft hier veel kennis over en zorgt dat je langzaam opbouwt aan de hand van het termijn na de bevalling waar je in zit en eventuele klachten.

Wat is jouw volgende stap?
Ik ben begonnen met trainen bij mijn handbalclub, dit was één van mijn doelen voorafgaand aan dit traject. Daarnaast zal ik ook krachttraining blijven doen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf