Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Mijn hele jeugd heb ik aan teamsport gedaan. Bij een teamsport wordt er van je verwacht dat je er bent. Hierdoor was het voor mij vanzelfsprekend om aanwezig te zijn. Tijdens mijn werkende leven heb ik teamsport ingeruild voor meer individuele sporten. Vanwege het feit dat dit individueel is, heeft niemand er last van als je er niet bent. Hierdoor is de drempel heel laag om het sporten op een “ander” moment te plannen. Vaak leidde dit uitstel tot afstel. Om dit te voorkomen ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer. Ik hoorde goede verhalen over De Loods. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt en tijdens dit prettige gesprek direct de keuze gemaakt om te starten.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Door de Personal Training wordt je met je neus op de feiten gedrukt. Discipline, doorzetten en vooral eerlijk zijn tegen jezelf is hierbij erg belangrijk. Ondanks dat ik altijd gedreven en ambitieus ben, zijn er toch nog voldoende situaties waarbij je niet streng genoeg bent voor jezelf. Het signaleren hiervan en hier vervolgens naar handelen is voor mij een belangrijke stap geweest.

Als je vindt dat je geen tijd hebt om te sporten kan ik je een personal training traject zeker aanraden. Dit was namelijk ook één van mijn excuses.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het veranderen van mijn voeding heeft mij over het algemeen weinig moeite gekost. Ik ben een brood liefhebber, maar ik heb dit in de ochtend moeiteloos vervangen voor een omelet met groenten of een bakje kwark. Hierbij heb ik ook goede input gehad van mijn trainer Frank. Tijdens de lunch en het avondeten let ik vooral op wat ik eet. Als je weet wat goed, maar vooral ook slecht is, laat je sommige dingen makkelijker staan. De grootste moeite heb ik met de periode na het avondeten. Dan is het erg verleidelijk om wat lekkers te nemen. Deze verleiding kan ik moeilijk weerstaan.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik heb mijn hele leven gesport en kan hier echt van genieten. Nu de structuur er goed in zit merk je dan ook dat je snel sterker wordt en dat je conditie flink verbeterd. Ik voel me hierdoor een stuk fitter, ik heb minder last van stress en ik heb meer energie. Kortom, een positief gevoel.

Doordat je één op één traint heb je het idee dat je het samen doet. Er staat een trainer naast je die je stimuleert om verder te gaan dan dat je normaliter zelf zou gaan.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan? 
Doordat je één op één traint heb je het idee dat je het samen doet. Er staat een trainer naast je die je stimuleert om verder te gaan dan dat je normaliter zelf zou gaan. Hierdoor wordt je echt uitgedaagd en merk je dat je grotere stappen zet. Daarnaast is het ook nog eens gezellig. Dit is voor mij erg belangrijk aangezien je twee uur per week intensief met elkaar omgaat.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Als je vindt dat je geen tijd hebt om te sporten kan ik je een personal training traject zeker aanraden. Dit was namelijk ook één van mijn excuses. Frank zei toen tijdens het intake gesprek tegen mij om eens naar de schermtijd op mijn telefoon te kijken. De boodschap was duidelijk… ik had nog wel een paar uur per week over om te sporten.

Wat is jouw volgende stap?
Ik heb geen training gemist de afgelopen maanden. De discipline zit er dus goed in. Nu is het zaak om de doelen nog strakker te stellen. Nog beter letten op het eten en daarnaast proberen om een vast moment te vinden om een derde keer in de week zelfstandig te sporten. Hier ga ik de komende maanden aan werken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf