Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT Project?

Mijn naam is Sterre en ik ben 22 jaar. Ik ben gestart met het 12 weken FIT Project, omdat ik het tijd vond voor verandering. Ik was ongelukkig met mezelf en durfde eigenlijk mezelf niet meer in de spiegel aan te kijken. Continu droeg ik oversized kleren om mezelf te verbergen, vond alles goed en had eigenlijk niet echt een eigen mening. Toen ik opmerkte dat ik moeite kreeg met mezelf uit de auto krijgen dacht ik, dit moet stoppen. Ik heb een gesprek aangevraagd bij Frank en uiteindelijk na een tweede gesprek bij Tim gestart in de groep van Tim.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?

In het 12 weken FIT Project ben ik 9,7 kg afgevallen. Deze impact is enorm. Ik zit echt veel beter en lekkerder in mijn vel, waardoor ik nu echt voor mijzelf durf te kiezen en mijn mening te geven als dit nodig is. Door dit project ben ik ook echt energieker gedurende de dag en stuiter ik van hot naar her. Ik heb veel meer structuur in mijn planning van het stage lopen, sporten en privé. Dit geeft goede balans en een gevoel van rust.
Mijn omgeving zegt dat ik weer straal en positiviteit om mij heen heb en zo voel ik mij ook.
Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?

Ik zou het traject aan iedereen aanraden. Of je nou fitter wilt worden, beter in je vel wilt zitten, afvallen of aankomen, De Loods kan je daarbij helpen. Je krijgt zoveel meer inzichten in wie je zelf bent en wat je wilt gaan worden. Dingen die ik nooit dacht zelf te kunnen veranderen zijn voor mij in het 12 weken fitproject echt veranderd en dat heb ik allemaal zelf gedaan.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?

Ik heb al meerdere keren voor dit traject besloten om te gaan beginnen met afvallen. Dit was toen ook gelukt. Alleen het verschil met al het andere wat ik daarvoor gedaan heb is dat ik bij De Loods door ben gegaan als ik tegenslag had. Tim en de groep waar je de 12 weken mee aangaat stimuleren om de tegenslag te incasseren en door te gaan met wat nodig is. Ik heb het besef gekregen dat niet altijd alles je eigen kant opvalt en dat je uiteindelijk altijd zelf de keuze maakt of je iets doet of niet

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?

De sfeer bij De Loods heeft mij ongelofelijk geholpen. Voor dat ik het traject begon sportte ik in een andere sportschool waar ik het gevoel had dat iedereen mij na zat te kijken. Bij de Loods is iedereen voor zichzelf bezig tijdens de training maar word je tijdens de trainingen door de trainer gestimuleerd om het uiterste uit jezelf te halen. Je komt bij binnenkomst echt in een warm bad terecht. Iedereen zegt ‘hoi’ als je binnenkomt, waardoor ik mij echt welkom voelde.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Lees het verhaal

Marco Heijneman – Ik ben een vrolijker persoon binnen mijn gezin en bedrijf

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Dayrina Schnitzler – Ik heb weer de regie over keuzes in mijn leven

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Elise Valkenburg – Ik voel mij fitter en zelfverzekerder

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Rianne van Kuik – Trots op het mentale resultaat wat ik heb behaald

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Stan van de Wiel – Ik ben sporten gaan omarmen

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Sandra Hondeman – Ik heb geleerd oncomfortabele keuzes te maken

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Leanne Rijnen – Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen!

12 Weken FIT Project