Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Stan van de Wiel (26 jaar) en woon in Culemborg. Ik ben begin januari 2023 gestart met het 12 weken FIT project bij de Loods. Ik zat niet lekker in mijn vel en heb al jaren flink overgewicht. Ik voetbal al sinds mijn 5de, maar dit is was niet voldoende om een verandering teweeg te brengen, er moest wat gaan gebeuren! Meerdere keren heb ik het 12 weken fit project voorbij zien komen op social media en heb ook lang getwijfeld om deel te nemen. Ik wilde het in 2023 anders voor mezelf gaan aanpakken en te stoppen met het jojo-en en uiteindelijk besloten om deel te nemen. De verhalen die ik heb gelezen, de resultaten die ik voorbij heb zien komen hebben mij uiteindelijk gemotiveerd om voor mijzelf te kiezen en mee te doen. Iets wat ik absoluut eerder had moeten doen en geen moment spijt van heb.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben tijdens het 12 weken FIT project 17KG afgevallen. Ik voel mij nu al een stuk fijner en zit beter in mijn vel. Ik merk het vooral in het dagelijks leven, het bewegen gaat weer veel makkelijker, ben aan het einde van de dag niet moe en iets wat ik niet had verwacht maar wel werkelijk is geworden is dat ik het sporten ben gaan omarmen en iedereen in mijn directe omgeving motiveer om ook te gaan sporten. Zelf heb ik een vast ritme gevonden om naast het voetbal ook drie keer per week bij De Loods te trainen. En ik vind het heerlijk!

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Heel leuk traject, waarbij je veel kennis wordt bijgebracht maar voornamelijk ook wordt geconfronteerd met de bullshit die je jezelf al die jaren hebt verteld waardoor je met de juiste instelling fantastisch resultaat haalt.

‘Het traject wat mij zoveel gelukkiger en energieker heeft gemaakt.’


Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Het traject raad ik bij iedereen aan. Iedereen heeft namelijk wel iets waar jij jezelf in kan ontwikkelen. Dit kan op sport-, mentaal-, of sociaalgebied. Door deel te nemen aan het 12 weken Fit project ga jij de uitdaging aan om aan jezelf te werken. Dus ook wanneer je nog nooit actief bent geweest in een sportschool is De Loods de juiste plek om jou te brengen naar het punt waar jij graag heen wilt!

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Bij het 12 weken FIT project wordt er vanaf minuut één gewerkt om een commitment met jezelf af te spreken en alle afspraken die je met jezelf maakt na te komen. Hierdoor kwam bij mij meer structuur in mijn leven en het sporten. Elke afspraak die ik had gemaakt en in het vervolg ook had waar gemaakt voelt als een overwinning!

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Bij De Loods krijg ik een heel vriendelijk gevoel en voel ik mij ontzettend welkom en gezien. Bij binnenkomst wordt je altijd door meerdere werknemers gegroet en er is altijd tijd voor een praatje. Wat je ook merkt bij De Loods is dat alle trainers die bij De Loods werken de sporters uitdagen en willen helpen om hun doelen te realiseren!

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf