Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik trainde al bij Frank voordat hij met Tim De Loods opstartte, ben dus met hem meeverhuisd. Na mijn ongeluk in 20016 kon ik een tijd niet sporten en kwam in een revalidatie centrum terecht. Ik voelde me daar zo niet op zijn plek. Veel mensen probeerde daar zolang mogelijk te blijven zodat ze maar niet meer hoefde te gaan werken, terwijl ik niet kon wachten om weer aan het werk te kunnen en voluit te kunnen sporten. Daarnaast voelde ik me daar niet voldoende uitgedaagd, het waren veelal standaard programma’s die afgewerkt moesten worden. In overleg met mijn eigen fysio en met Frank heeft Frank de revalidatie overgenomen en met groot succes. Ik had nooit gedacht weer een obstakel run te kunnen doen of zo ie zo voluit te kunnen sporten. Daarnaast was ik aardig wat kilo’s aangekomen en ook die moesten er weer af. In overleg met Frank hebben we ons eerst gestort op het lichamelijke herstel en daarna pas op de voeding.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Van het niet meer kunnen strekken van mijn arm boven mijn hoofd naar het doen van survivalruns en obstakelruns, bij de laatste heb ik 2019 mijn eerste 19 km obstakelrun uitgelopen. Ben ik ruim 16 kilo afgevallen en wordt ik steeds fitter. Ondertussen richten we ons op het volgende proces “het bedwingen van mijn reptielenbrein”

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het veranderen of eigenlijk het bedwingen van mijn reptielenbrein blijft een mooie uitdaging. Door het samen met Frank te benoemen zet mij al in de doe stand om zo steeds mijn grenzen te verleggen. Het helpt mij om mijn doelen, privé, sport en bedrijfsmatig te behalen en te overstijgen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het lucht op, geeft kracht ( letterlijk en figuurlijk) Maar het geeft me ook een helder doel en een drive om deze doelen te behalen. Vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Het probleem is dat ik het allemaal wel weet, alleen nooit of bijna niet op mezelf heb toegepast. Eigenlijk het feit dat ook ik het waard ben om mezelf dit te gunnen en me zeker niet tegen te laten houden door welke gedachten dan ook. Volg je dromen, waar deze je ook naar toe brengen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen, het helpt je om van denken naar doen te komen. Door jezelf de reflectie momenten te gunnen en hierover te sparren, maakt dat je een hele andere manier naar je uitdagingen kijkt en hoe je ermee omgaat

Wat is jouw volgende stap?
Trainen voor een Triatlon ( ½ ), 3 a 4 x per week trainen en 2 x per week hardlopen. Hier zal straks zwemmen en fietsen nog bij komen. Planningen maken voor 2021 ( werk en privé) waarbij ik ook tijd inplan om nieuwe plannen uit te werken. Ik wil mijn bedrijven naar een hoger level tillen, ik ga mezelf daarbij niet meer onderschatten. Maar ik ga ook absoluut meer rust nemen, het altijd maar “aan staan” is niet helemaal goed voor de balans. Dus nog genoeg te doen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf