Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT project?
Ik ben Shirley, 31 jaar oud, en woon met mijn man en onze zoon in Leidsche Rijn. De reden dat ik met het 12 weken FIT project heb meegedaan, is omdat ik echt moest veranderen. Ik heb altijd een strijd gehad met overgewicht en een hele slechte relatie met eten. Ik at mega slecht en sportte weinig tot niet. Mijn slechte gewoontes werden overgenomen door mijn zoon en dat was voor mij het moment waarop ik dacht: Ik moet echt veranderen! Ik wil de beste versie van mezelf worden en een goed voorbeeld voor mijn zoon zijn door een gezonde en fitte moeder te zijn.

Mijn slechte gewoontes werden overgenomen door mijn zoon en dat was voor mij het moment waarop ik dacht: Ik moet echt veranderen!

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben in 12 weken 8 kg afgevallen en kan een kledingmaat kleiner shoppen. Ik voel mij fitter en dat merk ik in alles. De grootste impact die het 12 weken FIT project op mij heeft gehad, is mijn mentale groei. Door het project heb ik mezelf echt beter leren kennen. Ik heb inzicht gekregen in de gewoontes die ik had en hoe mijn gedachtes mij beïnvloedden met de keuzes die ik maakte. Door de weekopdrachten heb ik veel over mezelf geleerd en heb ik aan mezelf kunnen werken. Sinds ik ben begonnen met dit project daag ik mezelf uit om oncomfortabele keuzes te maken, zoals meedoen aan het kerstsportevenement op 2e kerstdag en de ijsbadchallenge aan het begin van het nieuwe jaar. Dit zijn keuzes die ik normaal nooit zou hebben gemaakt.

Aan wie zou je het 12 weken FIT project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou dit project aan iedereen aanraden, want je leert zoveel over jezelf. Of je doel nu is om fitter te worden, af te vallen, of zoals ik een transformatie nodig hebt, bij De Loods is er ruimte voor iedereen. Ik zou zeker de mensen die, net als ik, uit een ongezonde leefomgeving komen aanraden om die stap te nemen. Kom uit die slechte leefomgeving en werk aan jezelf. Je zult jezelf later echt dankbaar zijn.

Of je doel nu is om fitter te worden, af te vallen, of zoals ik een transformatie nodig hebt, bij De Loods is er ruimte voor iedereen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Wat dit traject anders maakt, is het mentale aspect waar je aan gaat werken. Door 12 weken lang te werken aan de mentale uitdagingen die zich voordoen, groei je als mens. Het 12 weken fit project doe je in een groep van 12 mensen die ieder zijn eigen uitdagingen hebben en omdat je dit met elkaar deelt, leer je ook veel van elkaar. Het is heel fijn om dit traject met elkaar te mogen doen. Mijn groep is enorm naar elkaar toe gegroeid, en bijna allemaal gaan we door met het vervolgtraject.

Wat vond je het meest uitdagend tijdens het 12 weken FIT project?
Het veranderen van mijn voedingspatroon was voor mij echt het aller moeilijkst. Er waren zulke slechte gewoontes ingesleten dat ik daar moeilijk van af kwam. Doordat ik mezelf beter heb leren kennen, heb ik meer grip op mezelf gekregen en kan daardoor betere keuzes maken. Ik vind het nu zelfs leuk om nieuwe gezonde recepten uit te proberen!

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer bij De Loods is erg fijn; het is niet zo massaal, waardoor het persoonlijk en vertrouwd voelt. De trainers zijn professioneel en enthousiast; ze kennen iedereen bij naam en nemen de tijd voor je als je vragen hebt of gewoon even wilt kletsen. De mensen die bij De Loods trainen, zijn er allemaal om een betere versie van zichzelf te worden. Het contact dat je met elkaar hebt, werkt motiverend en daagt je uit om uit je comfortzone te komen. De groepslessen die gegeven worden, zijn intens en erg leuk, waardoor je altijd met een voldaan en trots gevoel naar huis gaat.

De Loods Nieuwegein is niet te vergelijken met andere sportscholen het voelt hier als thuis komen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf