Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Sheranie en ik heb meegedaan met het 12 weken FIT Project, omdat het tijd was voor verandering. Ik wilde iets voor mezelf doen waarin ik mezelf zowel mentaal als fysiek zou kunnen ontwikkelen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ervaar dat ik nog midden in een proces zit van een nieuwe levensstijl. Op het gebied van beweging voel ik mij sterker en energieker door het sporten en op het gebied van voeding ben ik meer bewuster en gezonder gaan eten. Echter, de grootste groei zit in hoe ik in mijn vel zit.

Ik voel me goed en straal dit ook uit, ik ben meer in mogelijkheden gaan denken in plaats van belemmeringen of moeilijkheden. Een droom van mij is bijvoorbeeld salsa dansen in Cuba en ik ga dit nu ook echt doen! Ook heb ik na jaren het besluit genomen om mezelf te oriënteren op een andere baan. Dit traject heeft mij de push en het zelfvertrouwen gegeven om te doen wat ik wil.

Het 12 weken FIT traject brengt zoveel positiviteit met zich mee en hierdoor ga je ook andere mensen willen inspireren om hun dromen te verwezenlijken en te kijken naar oplossingen.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Het traject is echt gericht op persoonlijke groei en daarom zou ik het iedereen aanraden die op dit moment ervaart meer uit zichzelf te willen halen.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Het leren en ontwikkelen in groepsverband maakt dit traject waardevol, evenals de coaching waarbij je zelf eigenaar wordt gemaakt van hoe jij de komende weken jezelf gaat uitdagen en met je persoonlijke doelen aan de slag gaat. De coach geeft kennis en biedt steun, maar laat je ook reflecteren op je eigen gedrag en nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen. Uiteindelijk is het aan jou om de stappen te zetten die nodig zijn om hetgeen dat je nastreeft te kunnen behalen.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer is echt super ontspannen en fijn. Ik voel me welkom en gezien. Doordat een ieder zijn eigen persoonlijke doelen heeft is het ook mogelijk om op elk niveau in te stappen. De trainingen zijn killing maar ik voel me telkens weer voldaan en trots!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf