De eerlijkheid en de relativiteit van een trainer is nodig omdat je zelf zo in je hoofd zit met hoe iets moet of hoe je vindt dat iets gaat. Terwijl het perspectief dan zo anders kan zijn, en daar zijn ze heel goed in.

Hoe is bij jou het Personal Training  traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben hiermee begonnen omdat ik routine in sport en voeding terug wilde krijgen. Het was een beetje all over the place, aangekomen in kilo’s omdat ik het heb laten varen en wilde een stok achter de deur. Ik wilde weer bezig zijn met voeding en sporten en tegelijkertijd ook de wens gehad om sterker te worden zowel mentaal als fysiek.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat so far is een verlies van -5 kg en dat al ruimschoots voor de lente, haha. Nu gaan we natuurlijk nog even doorpakken en kijken of we nog voor -3 kunnen gaan komende weken. Tegelijkertijd mijn routine terug op het gebied van voeding, een heel fijn resultaat is dit. Voelt meteen zoveel lekkerder, wat ook resulteert in meer energie en goed in mijn vel zitten. Dikke win!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkst vond ik de verandering in mindset, de eerste 3 maanden echt lopen struggelen en afvallen ging niet. Het was echt lastig om voeding te integreren en wat wel/niet, hoeveel etc. Daar moest ik aan wennen en dat heeft echt wel een tijd geduurd. Daardoor gingen de eerste maanden ook enorm moeizaam (terwijl we nu als een speer gaan – als je hem eenmaal doorhebt ;))

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Veel meer zelfverzekerdheid, en nog meer de drive om ervoor te gaan en nog een stapje verder te gaan. Het is ook echt fijn dat zoiets integreert in jouw denkwijze, hierdoor doe je onbewust veel meer het goede dan het slechte. Zo ben je aware op wat je naar binnen propt zonder dat je er heel veel mee bezig bent. Voeding is voor mij nu ook meer een brandstof geworden dan dat het altijd lekker hoeft te zijn.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Het maakt wel dat de trainers bij De Loods lekker confronterend kunnen zijn in het gedrag welke ik vertoon en dat is wel iets wat nodig is om tot doorbraken te komen (ook al was het echt niet altijd makkelijk). De eerlijkheid en de relativiteit van een trainer is nodig omdat je zelf zo in je hoofd zit met hoe iets moet of hoe je vindt dat iets gaat. Terwijl het perspectief dan zo anders kan zijn, en daar zijn ze heel goed in. Inspelen op wat er in jouw hoofd zit en die denkwijze ontkrachten (mocht dat nodig zijn). Daarnaast is het een mega stok achter de deur om wekelijks op een weegschaal te staan en dan half op het matje te moeten komen als de resultaten tegenvallen 🙂

Ik zou Personal Training bij De Loods Nieuwegein niet alleen aanraden aan de mensen die veel willen afvallen, ook aan de mensen die sport en voeding belangrijk vinden en weten dat dit essentieel is in het leven en daar stappen in willen gaan maken.

Wat is jouw volgende stap?
Nog de laatste -3 kilo en dan heel steady blijven (en weer een keer mezelf volproppen met sushi, haha!).

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf