Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Saskia, ik ben 27 jaar oud en woon in Nieuwegein. Ik voelde mij door mijn overgewicht belemmerd in mijn hobbies en leuke dingen doen. Ook was ik mij er erg van bewust dat op de lange termijn ik mijn gezondheid alles behalve ten goede deed. Deze frustraties motiveerde mij om te beginnen met het FIT project en de controle terug in handen te pakken.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Het meetbare resultaat is dat ik in totaal 23,5 kg ben afgevallen & er is ook een groot niet meetbaar resultaat.

In het traject zijn wij druk bezig geweest met hoe je gedachtes precies werken en hoe je hier zelf meer sturing aan kan geven. Ik merk dat dit mij veel meer bewust heeft gemaakt waardoor ik nu veel beter doordachte beslissingen maak. Ik heb geleerd beslissingen te maken op basis van wat ik echt belangrijk vind, hoe ik kan groeien en de resultaten kan halen die ik voor ogen heb. Dit in tegenstelling tot de keuzes die ik soms maakte puur omdat dat comfortabel was voor dat moment.

In het 12 weken Fit Project ga je echt aan de slag met de oorzaak van de problematiek en werk je niet alleen aan symptoombestrijding.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die wilt werken aan zijn fysieke gezondheid, maar ook de mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling mentaal.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Je wordt in dit project geholpen bij het halen van je fysieke doelen. Maar zoals ik al in 1 zin had verwoord, het gaat verder als puur symptoombestrijding. Met de groep ga je samen op ontdekking waar de oorzaak van het probleem ligt, hoe je hier mee om kan gaan en hoe je veel grotere doelen kan behalen als je in eerste instantie denkt.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De sfeer heb ik als erg prettig ervaren. Iedereen is hier begonnen met een achterliggende reden en niet alleen om ‘strak’ te worden (wat een leuke bijverdienste is natuurlijk). Hierdoor merk je dat er veel onderling respect is en dat in plaats van dat je aangekeken wordt op dat je pas net begint, je juist aangemoedigd en gesteund wordt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf