Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Sarah (31 jaar) en deed mee aan het 12 weken FIT Project. Na 10 jaar waterpolo stopte ik met sporten, omdat ik een master ging doen. Qua tijd was het niet meer haalbaar om 3 keer in de week er voor de sport te zijn. Tijdens de opleiding ben ik nog wel in beweging geweest, maar dit was niet genoeg. Ik voelde me niet fit en was ook flink aangekomen. Na het afstuderen wilde ik weer vlot fit worden. Het 12 weken FIT Project sprak mij aan om in een korte periode weer fit, krachtig en energiek te worden.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Sinds het traject ben ik echt een stuk fitter geworden en inmiddels ook 6 kilo lichter. Daardoor heb ik meer motivatie om te blijven sporten, op pad te gaan en leuke dingen te doen. Het voelt ook goed dat mijn kleding minder strak zit. Ik hield altijd erg van shoppen, maar de laatste tijd had ik daar geen goed gevoel meer bij. Nu ga ik weer met plezier winkelen!

Het project zorgt ervoor dat ik nu andere keuzes maak in mijn eetgewoontes. Ik eet veel gezonder, meer in balans en daardoor heb ik een minder opgeblazen gevoel in mijn buik aan het eind van de dag. Ik voel me veel energieker!

Bij De Loods vind je een echte community: hele vriendelijke mensen, gedreven personeel, een persoonlijke aanpak en een goede sfeer. Na de motiverende woorden tijdens de serieuze training, is er daarna altijd ruimte voor een gezellig praatje aan de bar.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het aanraden aan iedereen die gezonder wil eten, fitter wil worden en gemotiveerd is om zijn leven in positieve zin te gaan aanpakken. Het traject helpt je richting een gezond BMI en een gezonde mindset. Eentje die je helpt om zinvolle keuzes te maken op basis van wat jij belangrijk vindt!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Allereerst: het werkt! Er wordt ingezet op een blijvende verandering in het maken van keuzes die voor jou belangrijk en verstandig zijn. Je gaat je voeding aanpassen op wat jij lekker vindt, je krijgt plezier in het sporten en er is aandacht voor je manier van denken. De combinatie van deze drie factoren helpt je om het daarna ook vol te houden en door te gaan met een gezondere, fittere leefstijl!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf