Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik heb meegedaan aan het 12 weken FIT project, omdat ik bijna 2 jaar geleden erachter ben gekomen dat ik PCOS heb. Daarnaast zat ik tussen een normaal gewicht en overgewicht in. Overgewicht kan effect hebben op PCOS.

Hierdoor wilde ik graag wat afvallen in de hoop dat dit een positief effect zou hebben op mijn PCOS en daarnaast wilde ik me lekkerder in mijn vel voelen. Zelf kon ik wel afvallen, maar door mentale uitdagingen vond ik het altijd lastig om op gewicht te blijven.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben nu 10 kilogram kwijt. Hierdoor voel ik me veel beter in mijn vel en ben ik zelfverzekerder. Ik dacht nooit van sporten te houden, maar nu kan ik niet meer zonder. In sport heb ik mijn uitlaatklep gevonden. Daarnaast heb ik nog steeds PCOS, maar bepaalde klachten zijn wel verminderd.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Voornamelijk het mentale aspect van het traject heeft me enorm geholpen. Dingen die ik heb uitgesteld, ben ik nu onder ogen gekomen. Daarnaast weet ik me nu beter te herpakken als ik dreig in een oud patroon te vallen. Ik ga uitdagingen nu aan in plaats van dat ik ze uit de weg ga.

Het traject geeft je handvaten om gewicht te verliezen, maar het zorgt er voornamelijk voor dat je mentaal een grote verandering ondergaat.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou het aanraden aan iedereen die steeds weer in een slecht leefpatroon terugvalt en die mentaal een schop onder de kont kan gebruiken. Het traject geeft je inzichten en handvaten die je de rest van je leven kan blijven toepassen om ervoor te zorgen dat je de persoon wordt die je graag wilt zijn.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Voorheen heb ik voornamelijk bepaalde diëten gedaan, zoals een koolhydraatarm dieet, en ben ik ‘sponsor’ geweest van sportscholen. De Loods biedt een omgeving met mensen die allemaal eenzelfde mindset hebben. Iedereen zit daar met eenzelfde doel, namelijk aan jezelf werken. Dit biedt een enorme houvast. Ditzelfde geldt voor het 12 weken FIT Project.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf