Ik ben trots op mezelf op wat ik tot nu toe heb bereikt. Dat zorgt ervoor dat ik vrolijker ben en beter in mijn vel zit en meer geniet van het leven. Ik kan nu in de spiegel kijken en dan ben ik blij met wat ik zie.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Half september 2023 ben ik via Google terechtgekomen op de site van De Loods. Ik zocht naar sporten onder begeleiding en begeleiding bij voeding, en zo kwam ik bij De Loods terecht. Ik was net terug van mijn vakantie in Griekenland en vond de foto’s van mezelf verschrikkelijk. Dus ik dacht, ik moet er nu echt serieus wat aan gaan doen. Want ik vind die foto’s van mezelf vreselijk en ik zit niet lekker in mijn vel. Dus toen nam ik contact op met Tim van De Loods.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is dat ik nu ben afgevallen en veel beter in mijn vel zit door normaal eten en sporten. Dit merk ik doordat ik vrolijker ben en minder geïrriteerd reageer naar mensen in mijn omgeving. Het afvallen is niet gebeurd met shakes of punten tellen of dat soort diëten die ik mijn hele leven al heb geprobeerd. Het grootste resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt is dat ik bijna 10 kilo ben afgevallen. En het heeft me niet mega veel moeite gekost, waardoor ik veel beter in mijn vel zit en me veel energieker voel.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Vooral het veranderen van mijn mindset vond ik heel moeilijk. Ik denk wel het moeilijkste. Eten zag ik echt altijd als een gezellige bezigheid en hoe meer of vaker hoe beter. Nu heb ik geleerd dat het ook gezellig kan zijn zonder veel eten of lekkere dingen. Ik kan mezelf begrenzen en verlies mezelf niet meer in het eten. Hierdoor kan ik nog meer genieten van de gezelligheid met mensen om mij heen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Ik ben trots op mezelf voor wat ik tot nu toe heb bereikt. Dat zorgt ervoor dat ik vrolijker ben en beter in mijn vel zit en meer geniet van het leven. Ik kan nu in de spiegel kijken en dan ben ik blij met wat ik zie.

Ik zou het Personal Training traject aan iedereen aanraden die een mindset verandering wil of zich niet lekker in zijn vel voelt. Of dit nu komt door wat kilo’s teveel of door te weinig beweging/sporten. En waarom raad ik De Loods aan? Omdat ik me bij De Loods eigenlijk vanaf minuut 1 bij binnenkomst ontzettend welkom heb gevoeld.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Doordat wij hebben gekeken naar mijn toenmalige voedingspatroon en daar een aantal dingen in hebben aangepast, heeft dat ervoor gezorgd dat het voor mijn gevoel makkelijker en natuurlijker is gegaan. Dit in combinatie met wekelijkse coaching gesprekken en weegmomenten heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het stukje coaching en de spiegel voor mezelf houden door middel van de intensieve begeleiding van mijn coach heeft er ook voor gezorgd dat ik bewuster werd van keuzes die ik toen maakte en nu maak.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het iedereen aanraden die een mindset verandering wil of zich niet lekker in zijn vel voelt door wat kilo’s teveel of door te weinig beweging/sporten. En waarom raad ik De Loods aan? Omdat ik me bij De Loods eigenlijk vanaf minuut 1 bij binnenkomst ontzettend welkom heb gevoeld. Ik rijd er speciaal voor naar Nieuwegein vanuit Zeist. Iedereen is er heel gastvrij en zegt je gedag. Ik voel me er enorm op mijn gemak. Ik voel me goed bij Melvin. Ik wilde juist een nieuwe start en nieuw begin ergens en heel graag een keer niet bij een sportschool in Zeist. En het is alle moeite waard om een stuk te rijden om naar De Loods te gaan.

Wat is jouw volgende stap?
Om alles wat ik geleerd heb tijdens het Personal Training traject ook alleen vol te houden en toe te kunnen blijven passen in mijn leven.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf