Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project
De afgelopen weken heb ik mee gedaan aan het 12 weken fit programma, omdat ik echt uit de vicieuze cirkel wilde stappen. Na al twee jaar vermoeidheid en duizeligheid klachten, besloot ik de stap te zetten en voor mezelf te gaan kiezen. Ik was altijd in de veronderstelling dat een PT traject niets voor mij was en dit traject met een groep leek me een betere keuze. Na een intake met Frank was ik direct overtuigd. Dit is dé stap die ik moest zetten om de cirkel te doorbreken.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Na 12 weken ben ik 9 kilo afgevallen en zit ik echt veel lekkerder in mijn vel. De duizeligheid is afgenomen. Door de coaching en de inzichten ben ik me nog bewuster geworden van de patronen die ik moet doorbreken. Niets doen is geen optie en excuses bestaan niet. Het is toch echt een kwestie van doen en nee, het leven is niet eerlijk. Het is niet altijd leuk en comfortabel. Zolang je blijft doen wat je moet doen, komt het uiteindelijk goed.

Zolang ik goed voor mezelf zorg, genoeg slaap en ook de afspraken met mezelf nakom, weet ik nu dat het goed komt. O ja, een minder momentje mag best als je het daarna maar weet oppakt. Je wacht ook niet tot na het weekend om weer te beginnen met tandenpoetsen als je dat vrijdag avond bent vergeten 😉

Het 12 weken FIT Project is een waardevolle reis die je confronteert met je eigen bullshit, laat inzien hoe je jezelf kunt verwaarlozen én je de handvatten geeft om dit om te draaien.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Iedereen die klaar is met in cirkeltjes bewegen en die schop onder zijn kont nodig heeft om te stoppen met alle onzin die zij zichzelf aanpraat. De enige die moet veranderen ben je zelf en als je bereid bent dat te doen, dan is dit hét moment.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf