Lees het verhaal van Sandra van Erven over haar ervaring met Personal Training bij de Loods Nieuwegein en hoe ze het voor elkaar kreeg om 25 kilo af te vallen.

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?

Na lang wikken en wegen ben ik met het twaalf weken programma begonnen in 2020. Ik voelde me ongelukkig, energieloos en zorgde vooral voor anderen en niet voor mezelf. Na dit eerste traject, wist ik dat door moest zetten. Hierbij voelde ik dat ik dit nog niet alleen kon en heb ik eerst met een afgeslankt groepje FIT 2.0 gedaan. Hierna had ik mijn einddoel nog niet bereikt en door een blessure viel mijn hardlopen weg. Na overleg met Frank besloot ik dat PT met Jordy een logisch vervolg was.

Ik kan PT aan iedereen aanraden die een betere versie van zichzelf wil worden. Het is een investering in jezelf die je dubbel en dwars terug verdiend. Gelukkig zijn met jezelf is het belangrijkste in het leven.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

De basis was al gelegd tijdens de eerste twee trajecten. Dat ging voor mij zonder al te grote tegenslagen. Helaas is het leven niet zonder hobbels en heb ook ik te maken met tegenslagen en uitdagingen. Natuurlijk ben ik trots op de bijna 25 kilo die ik nu niet meer mee hoef te tillen. Wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik mijzelf ander gedrag heb aangeleerd met een positieve mindset. Ik heb geleerd om door te zetten, te focussen op wat wel kan en niet wat er niet kan en positief te blijven.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?

Mijn grootste uitdaging is het aanpassen van mijn mindset. Als alles goed gaat, is structuur en voeding goed vol te houden. Het wordt lastiger als je tegenslagen onderweg tegenkomt. Hoe kan je positief blijven als je bijna niet meer kunt sporten door een blessure of ziekte? Focus op de dingen die wel kunnen en waar je controle op hebt. Al is het alleen maar op de hometrainer komen fietsen.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?

Ik ben trots op mezelf, sta sterk in mijn schoenen en zit grotendeels goed in mijn vel. Ik ben fit, mijn lichaamshouding is verbeterd en zit minder snel bij de pakken neer. Als ik mij minder goed voel, val ik soms nog terug in mijn oude gedrag, maar dat kan ik dat ook direct weer oppakken.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik heb geleerd voor mijzelf te kiezen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?

De afgelopen jaren heb ik vaak genoeg geprobeerd gewicht te verliezen en fit te worden. Door zelf discipline kwam ik heel ver, maar mijn gedrag paste ik niet aan. Ik kom mezelf aan mijn haren naar buiten slepen om zelfs tijdens een regenbui nog een rondje te gaan hardlopen, dat was niet mijn grootste uitdaging. Net als dat ik perfect wist welke voeding goed en slecht voor mij is.

Wat ik miste was de gedragsverandering en een andere mindset creëeren. Iemand die tegen mij zei ‘waarom doe je dit, je weet dat dit niet is wat je wilt’. Comfort en groei keuzes VS pijn op korte en pijn op de lange termijn.

De combinatie van sporten en mentale coaching heeft ervoor gezorgd dat ik dit nu vol kan houden. Zelfs nu ik ernstig ziek ben. Een positieve mindset hebben en houden is belangrijk

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?

Ik kan PT aan iedereen aanraden die een betere versie van zichzelf wil worden. In mijn overtuiging was PT nooit iets wat bij mij paste, vond ik het te duur en dat was ik niet waard. Het tegendeel is waar. Het is een investering in jezelf die je dubbel en dwars terug verdiend. Gelukkig zijn met jezelf is het belangrijkste in het leven.

Wat is jouw volgende stap?

Mijn volgende stap is volledig beter worden en op gewicht blijven. Over ruim een jaar het hardlopen weer oppakken en dan te trainen om weer een halve marathon te lopen, het liefst binnen twee uur. Dit gaat een keiharde weg worden met veel tegenslagen en moeilijke momenten. Maar ik weet dat dit me gaat lukken, mede door alles wat ik geleerd heb en mijn coach die mij zal blijven motiveren naar te kijken naar wat wel kan en niet naar wat allemaal niet (meer) kan.

 

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf