Wie ben jij en waarom heb jij meegedaan met het 12 weken FIT Project
Mijn naam is Sandra Hondeman (50 jaar). Na 12 jaar op overlevingsstand te hebben gestaan en verschillende heftige operaties achter de rug te hebben, ben ik begin januari aan het 12 weken fit programma begonnen. Met dit project wilde ik de beste versie van mezelf ontdekken. Ik wilde mezelf weer op nummer 1 zetten en het please gedrag naar anderen veranderen. Door veel medicatie, niet sporten en niet goed eten ben ik in gewicht toegenomen. Ik heb verschillende diëten geprobeerd maar hierdoor is mijn stofwisseling steeds trager geworden.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik ben begin dit jaar begonnen met het project en ben inmiddels 8,8 kilo kwijt en 23 centimeter in omgang. Ik voel mezelf weer fitter, mentaal sterker en heb geleerd oncomfortabele keuzes te maken. Daardoor heb ik ook de keuze kunnen maken om aan de ijsbad challenge mee te doen. Door de coaching heb ik meer inzicht in het eten en sporten gekregen waardoor mijn lichaam meer aan kan dan ik zelf had kunnen denken.

Het slachtoffer in mij is helemaal naar de achtergrond. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en heb ik het plezier in het sporten weer terug gevonden.

Hoe zou je het traject in 1 zin omschrijven?
Motiverend,confronterend en uitdagend.en de beste stap om de beste versie van mezelf te ontdekken. Ik ben zo dankbaar dat ik deze stap heb genomen.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die worstelt met zichzelf, die in de slachtofferrol zit, die fitter wil worden, mentaal sterker wil zijn, en die hierdoor uiteindelijk zal afvallen.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Ik heb verschillende pogingen gedaan maar wat dit project anders maakt is de groepsdynamiek, de wekelijkse weeg momenten, de professionele coaching, de food app en de uitdaging in de sport. Tevens krijg je wekelijks opdrachten die soms  confronterend zijn waardoor je nadenkt over de keuzes die je maakt. Aan sportmomenten kan iedereen meedoen en de trainers blijven je steeds weer uitdagen waardoor je stapsgewijs en op een leuke manier jezelf  naar een hoger niveau sport.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Gemoedelijk en professioneel. Alle trainers kennen je bij naam en omdat je in kleine groepjes traint kom je vaak ook dezelfde mensen tegen. Iedereen die daar sport is er voor zijn of haar doel en haalt alle energie uit de lessen. En na het harde werk is er natuurlijk altijd tijd voor gezelligheid, een babbeltje, een kopje koffie of een stukje fruit! 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Lees het verhaal

Marco Heijneman – Ik ben een vrolijker persoon binnen mijn gezin en bedrijf

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Dayrina Schnitzler – Ik heb weer de regie over keuzes in mijn leven

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Elise Valkenburg – Ik voel mij fitter en zelfverzekerder

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Rianne van Kuik – Trots op het mentale resultaat wat ik heb behaald

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Stan van de Wiel – Ik ben sporten gaan omarmen

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Sandra Hondeman – Ik heb geleerd oncomfortabele keuzes te maken

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Leanne Rijnen – Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen!

12 Weken FIT Project