Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben nu ruim een jaar geleden begonnen bij De Loods Nieuwegein. Ik ken iemand die al bij De Loods aan het sporten was. Zij vroeg of ik een keer mee wilden gaan, want zij ging niet graag alleen sporten. Ik wilde ook wat doen aan mijn overgewicht en toen ben ik hard aan de slag gegaan met de hulp van Frank. Sindsdien ben ik meer gaan sporten, maar ik ben vooral gaan letten op mijn voeding.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Sinds ik bij De Loods ben begonnen met sporten ben ik al heel wat gewicht kwijt. Daar ben ik heel trots op, maar wat nog veel belangrijker is, is dat ik daardoor veel beter in mijn vel zit. Gezonder eten, regelmatig sporten, langer slapen zorgen ervoor dat ik een gezonder levensritme heb opgebouwd. Dit heb ik doorgetrokken naar andere aspecten van mijn leven, zoals mijn studie. Mijn studie gaat mij nu makkelijker af en dat maakt mij weer erg gelukkig. Zo ben ik in een positieve, stijgende spiraal gekomen in plaats van een negatieve, neerwaartse spiraal.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: Het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Ik vond het moeilijkste deel van het traject de verandering. Je hele levensstijl word op zijn kop gezet. Dat is eigenlijk heel positief, aangezien de levensstijl die ik voorheen had niet gezond was, maar toch vind ik het af en toe nog steeds moeilijk om niet achterom te kijken. Met dit stukje mindset zijn we al een tijdje bezig en het word steeds makkelijker. Ik ben er zeker van dat dit in de komende maanden alleen maar nog meer vooruit gaat.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik ben heel erg blij dat ik eindelijk heb gedaan wat ik al jaren wilden: Afvallen en het gewicht er ook af houden. Ik zit misschien nog niet op mijn streefgewicht, maar als ik kijk naar hoe mijn leven nu al is verandert kan het alleen nog maar beter worden. Ik ben gezonder en nog veel belangrijker gelukkiger in alles wat ik doe.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
De belangrijkste les die ik heb geleerd is dat het niet altijd even goed kan gaan en dat moet je ook kunnen accepteren. Je zult vaak tegenslagen krijgen, maar het is helemaal niet belangrijk dat alles gaat zoals je gepland had. Het is veel belangrijker hoe je omgaat met een die tegenslag. Dit is niet een van mijn krachten, maar ik ga ervoor zorgen dat dit het wel word.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: Waarom?
Iedereen die eigenlijk denkt nog niet klaar te zijn om de stap naar een gezonder leven nu toch echt te zetten moet aan dit traject beginnen. Van uitstel komt vaak afstel, dus als je er nu niet aan begint wanner wel. Ik ben erachter gekomen dat dit uitstelgedrag niet alleen je gezondheid beïnvloed, maar ook al het andere in je leven. Werk, school en sociale contacten hebben er ook onder te leiden. Door op sportief vlak te beginnen kan je een makkelijke eerste stap zetten, waardoor je uiteindelijk meer controle krijgt over je hele leven. Wie wilt dat nou niet?

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil vooral doorgaan met waar ik nu al een hele tijd mee bezig ben. Dat is gezond eten en veel sporten, zodat ik steeds dichterbij mijn doel kom en dat ik een gezond lichaam. Welk gewicht daarbij hoort heb ik nog niet uitgevogeld, maar dat is waar ik naartoe werk. Een ander doel dat ik dit jaar wil bereiken is een half uur achtereenvolgend kunnen hardlopen. Daar ben ik nu ook mee bezig en ik ga met sprongen vooruit.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf