Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Maart 2020 zou ik mijn grootste sportieve uitdaging aangaan: de Rotterdam Marathon. Twee weken voor het moment suprême werd deze echter afgelast vanwege corona en ging heel Nederland op slot. Weg sportieve uitdaging en Hallo tegen fulltime thuiswerken, veel binnen zitten en nog meer ongezond eten dan voorheen. Sporten deed ik nog altijd met enige regelmaat, maar eind 2020 wel met 10 kilo aan extra lichaamsgewicht. Samen met Marleen besloot ik dat dit in 2021 moest veranderen en hebben we in december bij Frank aangeklopt
voor een traject van Personal Training.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn kennis over voeding is enorm toegenomen. Zo kreeg ik enkele boeken en podcasts aangeraden van Frank over gezonde eetpatronen en welke keuzes je bewust kan maken. Uiteindelijk raakte ik daardoor die kilo’s eigenlijk net zo makkelijk kwijt als dat ze eraan kwamen. Als ik een bepaald doel heb, kan ik namelijk best obsessief zijn en met behulp van de “Food-app” en de opgedane kennis werd ik snel iedere week fitter. Maar mij ook leren welke spiergroepen je bewust traint met welke oefeningen was iets waar Frank uitgebreid de
tijd voor nam.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Jezelf constant blijven uitdagen. Van nature is mijn fysiek meer geschikt voor die van een duursporter, waarbij mijn conditie aardig op peil blijft maar spiermassa helaas snel weer vergaat. Met behulp van Frank en het tracken van progressie probeer ik steeds grenzen te verleggen en sterker te worden. Dat is ook de reden dat ik, wanneer mogelijk, deelneem aan een fitness evenement als HYROX. Het zorgt voor die extra stok achter de deur en het combineert mijn goede conditie met die zware krachtoefeningen waar ik bij De Loods steeds beter in wil worden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Trots dat ik zowel op het gebied van voeding als in de sportschool nu bewust keuzes kan maken. Waar ik vroeger eigenlijk maar wat deed op beide gebieden en bij Small Group lessen voornamelijk gedreven werd door competitiedrang, is daar nu herkenning voor in de plaats gekomen. In de supermarkt en in de keuken probeer ik het evenwicht tussen koolhydraten, eiwitten en vetten te bewaren, terwijl ik bij De Loods individueel kan gaan sporten voor een doel en weet welke oefeningen daar bij horen. Als je erover nadenkt klinkt dat als iets wat
vrij gemakkelijk is, maar dat was nog geen twee jaar geleden toch anders.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Dat alleen ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen fitheid en geluk. Door dit traject zag ik duidelijk hoe enkele goede, of in het andere geval, ook foute keuzes ik in de hand had welke kant mijn gewicht en vetpercentage op zou gaan. Daarnaast zit ik ook veel beter in mijn vel
en heb ik het gevoel dat ik eveneens meer aankan op privé- en werkgebied.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die openstaat voor een goede spiegel, zowel sportief als op het gebied van voeding. Want met alleen die uren in je sportkleding red je het niet bij Frank. Die grootste verandering heb ik vooral moeten maken buiten de muren van De Loods.

Wat is jouw volgende stap?
Naast de eerder genoemde HYROX die ik binnenkort weer hoop te voltooien heb ik inmiddels ook aan een sprint triatlon (1/8 e ) meegedaan. Weer een totaal andere discipline, waar je heel veel nieuws leert. Zo probeerde ik mijzelf weer op een andere manier uit te dagen. Dus resteert die Rotterdam Marathon waar het allemaal mee begon. Een ontzettend leuke uitdaging, alleen blijft 42,195 kilometer rennen een aanslag op je spiermassa en daarmee in conflict met het doel en de wil om steeds sterker te willen worden. Het blijft dus balanceren en keuzes maken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf