Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na mijn eerste zwangerschap was ik aardig wat aangekomen en is/was mijn lijf erg veranderd. Hier wilde ik graag wat aan doen. Ik wilde mij weer fit, energiek, zekerder en prettiger in mijn eigen lijf gaan voelen. Ik kreeg de tip via mijn buurvrouw. Er gingen goede verhalen over de loods en na mijn intake gesprek met Frank ben ik in september 2018 bij jullie gestart.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste en leukste veranderingen zijn: het ervaren hoeveel fitter/sterker je bent tijdens de trainingen en hoe fijn het is om je zo fit te voelen. Ook mijn lijf krijgt weer wat model en dat is onwijs tof om te zien. Het getal op de weegschaal is ietsje meer op de achtergrond gekomen, het is er zeker nog wel, maar hoe je eruit ziet en voelt telt zwaarder dan alleen maar het cijfer. Ik ben van mening dat een pt je kan vormen door de manier hoe je traint en dat is de hulp die ik nodig had en waardoor ik uiteindelijk weer lekkerder in mijn vel zit. Er wordt tijdens de trainingen ook goed op je houding gelet, zodat oa blessures worden voorkomen.
Ook het stukje voeding, ik ben echt anders en minder gaan eten. Ik heb soms echt wel een mindere dag of dagen, maar ik herpak mij weer. Voordat ik bij de Loods trainde was dat echt anders. Door de weeg momenten en het gesprek wat erbij gevoerd wordt ben je veel meer bewust van wat je in je mond stopt. Ook door het sporten zelf word ik gemotiveerd om beter met voeding om te gaan.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het is een leefstijl die je veranderd, dus alles heeft eigenlijk wel hobbels gehad, eerste paar keren sporten voelt alsof je 80 bent, je een conditie van een zware roker hebt die 30 kilo te zwaar is en je bij jezelf denkt. Serieus? Waarom wil ik dit? Daarnaast het gevecht met voeding, feestjes, verjaardagen het nee zeggen en dan te horen krijgen ach doe niet zo ongezellig. Mindset dat is mijn grootste obstakel denk ik. Het blij zijn met jezelf en wanneer ben je nou echt tevreden. Dit is een lange weg, maar inmiddels kan ik zeggen dat ik al ver ben gekomen en ik een andere leefstijl heb aangenomen. Ik hoop dat mijn mindset straks ook vanzelf mee gaat. Dit alles had ik zonder de Loods niet kunnen bereiken.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik kan zeggen dat ik mij met en soms zelfs zonder kleren weer sexy voel en dat voelt goed. Na twee zwangerschappen en twee keizersnedes kort achter elkaar is dat een heerlijk gevoel kan ik je vertellen :). Het is beter voor mijn humeur en zelfvertrouwen, maar ook voor mijn relatie met Alex. Ik ben daardoor een leukere moeder die haar kinderen kan op tillen, in de lucht gooien, voetballen en achter ze aan kan rennen als ze weer eens niet luisteren :). Ik denk dat het voor iedereen goed is om een gezonde leefstijl te volgen met daarbij de juiste manier van sporten. Het is een behoorlijke berg die je moet beklimmen, maar als je eenmaal aan de top staat weet je pas hoe het voelt en hoeveel dat gevoel je waard is. En zijn bepaalde dingen laten helemaal niet zo erg meer.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
Willem-Paul zei ooit tegen mij wil je een half uur op de crosstrainer of 500 kcal per dag minder in je mond stoppen? Je kan kiezen :). Stop wel wat minder in mijn mond goed? Hoe hard je dus moet werken om te verbranden en hoe makkelijk je het in je mond stopt. Daar een goede balans in te vinden. Bewust worden van wat je eet en hoe makkelijk je eet zonder erbij na te denken. Dat de combinatie sporten en voeding het medicijn is voor hoe jij je voelt en je dat helemaal zelf in de hand hebt.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die geen gezonde leefstijl heeft. Jouw leefwijze bepaald je gezondheid. Als je ziek bent ga je naar de dokter dan krijg je medicijnen voorgeschreven, maar ik denk dat heel veel mensen ziek worden door alle ongezonde voeding die er te krijgen is en de hoeveelheid die er van ingenomen wordt. Je bent wat je eet. Het veel te zwaar zijn, niet bewegen is niet voor niets het nieuwe roken. Dus wil je gezond zijn en blijven dan zal je daar zelf hard voor moeten werken en is jullie hulp mega belangrijk.

Wat is jouw volgende stap?
Voorlopig 2x per week pt en dan zo vaak als ik kan de bootcamp les blijven volgen, strakker en sterker worden dan volgen de kilo`s vanzelf. Als ik mijn doel bereikt heb denk ik terug naar 1x per week pt en 2 groepslessen. Die zijn bij jullie ook super intensief en prettig om aan deel te nemen. Het is hard werken tijdens de les, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid! Kortom meer dan tevreden en voor jullie ga zo door toppers!!!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf