Mijn zelfverzekerdheid is er enorm van gegroeid en ik kan ook zeggen dat ik mij velen malen fitter voel dan een aantal maanden geleden.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Begin oktober 2023 is mijn traject bij de Loods Nieuwegein begonnen. Ik zat niet lekker in mijn vel en keek niet graag naar mijzelf in de spiegel. Ik was al eerder zelf gestart met sporten bij een sportschool, dit hield ik dan prima vol maar ik zag weinig resultaat en kwam er al gauw achter dat ik de kennis en ervaring mistte om dit zelfstandig aan te pakken. Dit was dan ook de reden dat ik opzoek ben gegaan naar een Personal Trainer. Meerdere vriendinnen van mij waren al een tijdje bezig met hun traject bij de Loods en behaalde mooie resultaten. Zo ben ik in eerste instantie bekend geworden met de Loods. Vervolgens na mijn zomervakantie een intake ingepland bij Marjolein en diezelfde dag nog besloten het traject aan te gaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Allereerst ben ik ondertussen ruim 9 kilo kwijtgeraakt. Dit had ik aan het begin van mijn traject nooit verwacht te bereiken. Daarnaast is misschien wel de grootste verandering die ik doorgemaakt hebt het aanpassen van mijn leefstijl en routines. Zowel qua voeding als beweging en ook omtrent mijn mindset. Deze drie factoren zijn nu veel meer in balans.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het moeilijkste onderdeel van het traject vond ik het aanpassen van mijn voeding. Het was voor mij best even zoeken naar passende maaltijden die ervoor zorgde dat ik een verzadigd gevoel had maar wel in het calorie tekort bleef eten. Toen ik dit eenmaal voor mezelf uitgevonden had, met de hulp van Marjolein, werd het steeds makkelijker en een gewoonte.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Ik ben onwijs trots op mezelf met het behalen van het resultaat tot nu toe. Mijn zelfverzekerdheid is er enorm van gegroeid en ik kan ook zeggen dat ik mij velen malen fitter voel dan een aantal maanden geleden. Daarnaast kijk ik ook met plezier weer in de spiegel en zit ik algeheel een stuk beter in mijn vel.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Dit is mijn eerste ervaring met een Personal Trainer, maar eerder heb ik wel zelfstandig getraind in de sportschool. Dit traject bij de Loods is een heel compleet traject. Er wordt niet alleen gefocust op het sporten, maar ook wordt er gekeken naar je voeding en mindset. Omdat alledrie die factoren als even belangrijk worden gezien maakt dat dat je echt verandering gaat zien.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Iedereen die graag verandering wilt zien maar handvaten mist, zowel mentaal als fysiek, zou ik het aanraden om dit traject aan te gaan bij de Loods.

Iedereen is welkom bij de Loods en de Personal Trainers zorgen ervoor dat je je kwetsbaar op kunt stellen maar wel het beste in jezelf naar boven haalt. Het is echt een investering in jezelf.

Wat is jouw volgende stap?
Wanneer mijn traject bij de Loods stopt blijf ik doortrainen zoals ik dat nu ook doe. Het sporten en de keuzes in voeding zijn nu zo’n routine en gewoonte geworden, dat wil ik graag op eigen kracht doorzetten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf