Hoe is het Personal Traject bij De Loods Nieuwegein voor jou begonnen en wat was de aanleiding?
Hallo, wij zijn Rick en Helene. Als collega’s vonden we dat we te zwaar waren geworden en het was tijd om er iets aan te doen! Helene wist dat De Loods goede personal trainers had, dus na onze vakantie in september 2023 zijn we in gesprek gegaan met Frank en Corné. We schrokken toen we onze lichaamsanalyse doornamen en de resultaten bespraken; we hadden niet verwacht dat het zo ernstig was.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt of het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
We hebben onze mindset veranderd en betere keuzes gemaakt. We zijn meer eiwitten gaan eten en hebben de inname van vetten en suikers verminderd. Ook zijn we beter gaan plannen wat we eten, zodat we minder snel in de verleiding komen en minder vaak snoepen. We hadden voorheen geen rem; we aten alles wat we lekker vonden. Nu genieten we met mate van dingen zoals een toetje.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
De gesprekken vonden we erg lastig. We moesten ons verantwoorden waarom we bepaalde keuzes maakten, en het woord “geen smoesjes” konden we niet meer horen. We konden ons ook niet meer verschuilen achter excuses. Het woord “smoesjes” staat nu niet meer in ons vocabulaire. Ook was de confrontatie met onszelf soms moeilijk. Door onze koppigheid was het soms lastig om te accepteren wie er gelijk had.

Welk gevoel heb je bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
We zijn ontzettend blij met het behaalde resultaat en de vastberadenheid van Corné heeft ons geholpen onze doelen te bereiken. Rick heeft zijn doel behaald en is 23 kilo afgevallen. Helene is 20 kilo kwijt en voelt zich veel beter in haar vel door haar veranderde levensstijl. Ook Rick voelt zich goed en heeft het sporten weer opgepakt.

Wat maakt dit traject anders dan alles wat je eerder hebt gedaan?
Helene had al eerder een soortgelijk traject gevolgd en wist dat hier goede resultaten te behalen waren. Bovendien is De Loods als bedrijf enorm gegroeid en bieden ze op alle fronten ondersteuning. De betrokkenheid van Corné was ook fantastisch; hij staat altijd klaar met antwoorden en tips.

We zouden dit aan iedereen aanraden, omdat je niet alleen leert bewegen, maar ook leert beter met jezelf om te gaan en je doelen te bereiken. Niet wachten, maar gewoon doen!

Wat is jouw volgende stap?
Door onze veranderingen in levensstijl is het makkelijk vol te houden en blijven we lekker sporten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf