Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Rianne, 25 jaar en ik woon in Nieuwegein. Ik heb meegedaan aan het 12 weken FIT project, omdat ik toe was aan verandering. Vooral de afgelopen drie jaar heb ik weinig op voeding gelet en bijna niet gesport. Ik was niet meer blij met mezelf en werd ongelukkig wanneer ik mezelf zag op foto’s of in de spiegel. Ik zat niet goed in mijn vel en wilde daar wat aan veranderen.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
In totaal ben ik bijna 13 kilo afgevallen en ik heb een betere conditie en voel me fitter. Maar nog veel trotser ben ik op het mentale resultaat wat ik heb behaald. Ik durf nee te zeggen en ik zet mezelf echt op 1. Ik heb geen excuses meer en ben integer naar mezelf. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik mezelf weer aan kan kijken in de spiegel, kleding weer pas en mezelf weer leuk vind om terug te zien op foto’s. Dit had ik voor het 12 weken fit traject niet durven dromen!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?

Het traject is voor iedereen die gezonder en fitter wil worden, maar vooral ook iets wil veranderen in de mindset. Het is voor iedereen die echt van levensstijl wil veranderen en open staat voor positieve veranderingen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Het 12 weken fit traject geeft je de tools om na de 12 weken zelf door te pakken. Iedereen weet hoe je af moet vallen, maar bij de Loods leer je om daarna niet terug te vallen in oude gewoontes. Je leert een nieuwe levensstijl creëren met nieuwe gewoontes die je voor de rest van je leven gebruikt. Tijdens het traject word je professioneel gecoacht en krijg je weekopdrachten waardoor je je eigen gedrag onder de loep neemt. Dit is soms confronterend, maar geeft zoveel inzichten omdat je kritisch naar je eigen gedrag kijkt. Heel waardevol!

Je leert een nieuwe levensstijl creëren met nieuwe gewoontes die je voor de rest van je leven gebruikt.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?

De sfeer bij de Loods is super fijn. Bij binnenkomst word je door alle trainers begroet en ze tonen oprechte interesse in je. Het aller fijnst vind ik dat de trainers echt oog voor je hebben. Je traint in kleine groepjes en daardoor word je goed en professioneel begeleid. Bij andere sportscholen had ik wel eens het gevoel dat ik een nummer was, maar bij de Loods ben je dit zeker niet!

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Lees het verhaal

Marco Heijneman – Ik ben een vrolijker persoon binnen mijn gezin en bedrijf

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Dayrina Schnitzler – Ik heb weer de regie over keuzes in mijn leven

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Elise Valkenburg – Ik voel mij fitter en zelfverzekerder

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Rianne van Kuik – Trots op het mentale resultaat wat ik heb behaald

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Stan van de Wiel – Ik ben sporten gaan omarmen

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Sandra Hondeman – Ik heb geleerd oncomfortabele keuzes te maken

12 Weken FIT Project
Lees het verhaal

Leanne Rijnen – Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen!

12 Weken FIT Project