Ik voel me lekkerder, gezonder en fitter! Ik heb meer conditie, meer kracht en heb veel meer uithoudingsvermogen bij het beoefenen van mijn sporten zoals voetbal en wielrennen.

Hoe is bij jou het Personal Training  traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik kreeg steeds meer kleine blessures van of tijdens het sporten, ook was er sprake van wat te veel gewicht wat allemaal meetelt om je fit te voelen tijdens het beoefenen van je sportactiviteiten.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Totale fitheid, door de combinatie van gewichtsverlies (-8 kg) en de cardio-kracht trainingen van Melvin, merkte ik al snel dat de conditie met grote stappen vooruit is gegaan. Dit heeft supergoed gewerkt en ik voel mij sinds de start van het traject heel fit en sterk, waardoor ik ook bij andere sporten beter presteer.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het voedingsprogramma wat we in het eerste deel van het traject was ik vrijwel aangewend, waarna we na ongeveer 3 maanden dit programma volledig omgooide daarna vond ik in het begin het bijhouden erg lastig, liep telkens tegen de metertjes aan. Melvin gaf goede voedingsadviezen om het gewenste percentage van de metertjes te halen, waarna dit steeds makkelijker is geworden.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Om het te verwoorden zoals Melvin me kent 😊, Het bierfustje onder mijn buik is aan het veranderen in een six-pack, daar ben ik er super blij mee! Voel me lekkerder, gezonder en fitter! Ik heb meer conditie, meer kracht en heb veel meer uithoudingsvermogen bij het beoefenen van mijn sporten zoals voetbal en wielrennen. Daarnaast goed geleerd om te gaan met voeding, waarbij er een goede mix is ontstaan met een verantwoord eetpatroon en een uitstapje naar een gezellige avond uit eten of een drankje zonder dat je hier gelijk weer van aankomt.

Ik heb er geen spijt van om te starten met personal-training bij DE LOODS!!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Bij de start van een traject, geef je aan wat je doel is of wat je wilt bereiken, waarna je door de wekelijkse persoonlijke begeleiding, coaching en gesprekken hieraan gaat werken.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het traject aan iedereen aanraden als je:
– Niet lekker in je vel zit.
– Wellicht wat overgewicht hebt.
– Van die pijntjes af wil tijdens het sporten.
– Conditioneel en/of mentaal sterker wilt worden

Het maakt niet uit wat voor basisniveau je hebt, bij de Loods vinden ze altijd een weg om je naar deze nieuwe leefstijl te begeleiden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf