Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Mijn naam is Petra (47 jaar). Ik heb meegedaan aan het programma omdat ik toe was aan een structuele verandering in mijn dagelijkse leven. Ik had er vertrouwen in dat dit traject mij kon helpen om een keer door te zetten en vol te houden. Ik ben namelijk altijd een echte Sjaak afhaak. Begin overal met veel enthousiasme aan maar haak altijd af voordat het traject is afgelopen en het doel dus niet is gehaald.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Waar moet ik beginnen? Ik kan van mijzelf eindelijk zeggen dat ik een doorzetter geworden ben. Ik kies niet meer voor comfort maar kies voor groei. Ik ben een nog energieker en blijer mens geworden. En mijn omgeving merkt dit ook. Ik heb meer spiermassa gekregen, ben dus sterker en fitter. Conditie is ook verbeterd en ik heb eindelijk weer plezier in het sporten. Ik blijf mijzelf uitdagen. Ik voel mij fitter en gezonder dan ooit. En… ik heb het traject succesvol doorlopen en blijf dit gewoon doen!

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Aan iedereen die al jaren baalt van het patroon waar zij inzitten en denken dit niet te kunnen veranderen. Je kunt meer dat je kan dan je denkt! Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven iets aan hebt. Je kan door het deelnemen aan dit traject een enorme groei maken. Zowel fysiek als mentaal. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De coaching sessies zijn super waardevol! Iedereen heeft zijn of haar verhaal en heeft te maken met strubbelingen. Door veel persoonlijke verhalen bouw je echt een band op met je mede sportmaten en je leert veel van elkaar.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
De Loods is uniek! Ik kom er graag. De trainers zijn super vriendelijk als je De Loods binnen komt maar halen alles uit je tijdens een training. Er is veel persoonlijke aandacht en ze blijven je uitdagen.

Twijfel je? Plan een gesprek in, je zit nergens aan vast. Dit traject heeft mij zoveel inzicht gegeven en had het voor geen goud willen missen.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf