Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Paul en kwam het fit project tegen via Linked-in. Na 28 jaar gevoetbald te hebben moest ik noodgedwongen stoppen door een trauma in mijn enkel (en overgewicht). De jaren ervoor al wat stapjes terug gedaan met intensiteit van (voetbal) trainen. Daarnaast had ik de afgelopen jaren een ongezond voedingspatroon opgebouwd wat samen resulteerde in een persoon met overgewicht maar vooral iemand die weinig energie had en zich irriteerde aan zichzelf.

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
Ik heb mij in september aangemeld voor de fitgroep van januari en ben op advies van de coach toen door rustig aan weer te gaan sporten de eerste 10 kilo kwijt geraakt. Vanaf januari tot het eind van het traject ben ik 27 kilo afgevallen dus puur op de cijfers ben ik sinds september 37 kilo kwijt. Maar eigenlijk was het mij daar niet om te doen. In dit traject pak je het gewicht aan, de voeding maar er komen ook side-effects bij (dus pas op!) zo heb ik daarnaast ook een stap naar een andere baan gemaakt.

Ik heb weer plezier in het sporten gevonden, mijn energie is een stuk beter en heb meer inzicht gekregen in voeding maar dan wel gezonde voeding wat bij mij en mijn omgeving past.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Ik zou dit traject vooral aanraden aan mensen die een schop onder hun hol nodig hebben. Dit kan zijn als je al een tijdje niet meer gesport hebt of in een slachtofferrol zit of het gewoon even niet meer weet. Ook als je nog nooit gesport hebt kan dit een leuk traject zijn al is het dan wel vrij pittig. De meerwaarde aan dit traject zit hem echt in het groepsproces in combinatie met de huiswerkopdrachten/challenges. Daarnaast is de energie en aandacht die je vanuit de coach krijgt ook erg intensief en motiverend al ben je daar wel zelf voor verantwoordelijk. Ze staan altijd klaar voor je vragen tijdens het hele traject.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het vooral zelfstandig heb geprobeerd dus echt andere trajecten kan ik niet vergelijken maar het groepsproces in combinatie met de leuke sfeer bij de Loods maakt dat je dat extra stapje wilt zetten. Daarnaast zitten er leuke challenges in het traject die je ongeacht welk niveau je uitdagen. Goed om te vermelden is dat er ook groepsapp is tijdens dit traject waarmee je dagelijks zoet bent.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Of je nu langer aan het sporten bent, een blessure hebt, net begint met sporten of weer begint met sporten er is persoonlijk aandacht voor je. Er worden daarnaast ook leuke dingen georganiseerd om bij aan te sluiten.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf