Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na een intensieve revalidatie periode kwam ik terecht bij DE LOODS om fitter te worden en te blijven. Tijdens mijn revalidatie werd ik begeleidt door Bob die toen mijn fysiotherapeut was. Op momenten dat ik frustratie voelde, of onzeker was over mijn herstel heeft Bob mij enorm geholpen om het vertrouwen in mijn lijf terug te krijgen.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Na bijna 2 jaar heb ik weer het volste vertrouwen in m’n lijf!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Ik heb altijd veel gesport en heb zelf een grote voorkeur voor buiten sporten. Ik voelde er daarom nooit veel voor om naar een sportschool te gaan, daarnaast vond ik de vibe die in veel sportscholen hangt niet heel relaxed. Door het intensieve trainen en de frustratie van meer willen dan kunnen tijdens m’n revalidatie zorgde ervoor ik na ruim 1 1/2 jaar even een beetje mijn motivatie kwijt was.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Hetzelfde gevoel als je hebt als je na een lange reis met veel hobbels in de buurt komt van je vakantie bestemming; ‘We zijn er bijna, we zijn er bijna!’

Mede door mijn coach zijn enthousiasme ga ik inmiddels weer met veel plezier trainen. De trainingen zijn gevuld met uitdagende circuits, lelijke ‘Deze komt uit mijn tenen!’ gezichten,
flauwe woordgrapjes en af en toe flink vloeken gevolgd door hard lachen.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Als het moet houdt Bob mij “een spiegel” voor, motiveert voor het stapje harder en trapt op de rem als ik over mijn grens ga. Bij DE LOODS hangt een fijne sfeer, iedereen wordt enthousiast begroet als ‘ie binnenkomt en de trainers zijn enthousiast, geïnteresseerd, en betrokken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf