Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Al jaren de wens om onder de 90 kilo te komen die ik ergens op mijn 18e was gepasseerd. Maar de grootste reden was dat ik een echt dip jaar had beleefd met waterpolo. Niets liep meer lekker en de jongere garde ging mij in hoog tempo voorbij met het spel, kracht en scorend vermogen. Ook zou ik het gaaf vinden om tijdens de mud masters alle hindernissen te kunnen nemen. Nu moeten ik en mijn vrienden er nog weleens 1 overslaan.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn lichaam heeft een echte transformatie doorgemaakt. Nu ik onder de 90 kilo ben gekomen, word ik echt blij als ik naar mezelf kijk. Met waterpolo ben ik weer terug waar ik was, de jongere garde moet weer hun best doen het mij moeilijk te maken.

Het plaatje wat ik voor mij zag, wat ik dacht nooit meer te kunnen bereiken, daar ben ik nu naar onderweg! Mijn behaalde resultaten motiveren mij nog meer door te gaan.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het moeilijkste is en blijft de voeding. De personal trainer begeleid je hier goed in. Maar uiteindelijk ben jezelf degene die de juiste voedingskeuze moet maken en niet teveel van lekkere snacks moet pakken op een snack avond. De voedingsapp is en blijft een eye-opener. Zeker bij terugval altijd weer invullen dan kom je snel weer op het juiste pad.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik word hier echt gelukkig van. En ik ben nog niet klaar. Door mijn lichamelijke verandering wil ik door. Het plaatje wat ik voor mij zag, wat ik dacht nooit meer te kunnen bereiken. Daar ben ik nu naar onderweg. Mijn behaalde resultaten motiveren mij nog meer door te gaan. In de Loods hangt een monkey bar met brug omhoog en weer omlaag. Bij het begin was ik blij dat ik tot de brug kwam. Tegenwoordig kan ik de hele monkey bar inclusief brug overwinnen. Het leuke is hierbij de motivatie van mijn personal trainer en andere coaches die er dan toevallig rond lopen en je eroverheen motiveren.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Alles wat ik hiervoor deed, deed ik zelfstandig. Het was dan vooral minder eten. Dat lost natuurlijk niet alles op. Later ga je weer meer eten en kom je langzaam aan. Nu wordt ik bewust gemaakt van voedsel keuzes die ook na De Loods voortgezet kunnen worden. Het is ook fijn 1x per week Personal Training te krijgen en echt tot het maximale gedrild te worden. Als je zelfstandig traint ga je nooit de grens over die je nu wel over wordt geduwd.

Ik word bewust gemaakt van voedsel keuzes die ook na De Loods voortgezet kunnen worden.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou iedereen een traject aanraden bij de loods. Of je nu gewoon fitter en sterker wilt worden zoals ik. Maar je kan hier ook met tal van andere wensen terecht. Wat ik mooi vind om te zien is dat er tal van trainers lopen met allemaal eigen kenmerken. Ze kunnen je echt aan de juiste persoon matchen. Rustig, streng, kletsen, sociaal. Noem maar op.

Wat is jouw volgende stap?
Mijn volgende stap is in elk geval de PT verlengen. Er komt een mooie reis aan waar ik bang ben teveel mezelf te verliezen. Ik zal ondersteuning van afstand krijgen, en een passend programma zonder toestellen nodig te hebben. Na de reis wil ik werken naar het lichamelijke en fitte resultaat waar ik nu al een goede start in heb gemaakt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf