Ik raad Personal Training bij De Loods aan voor iedereen die eigenlijk graag een gezond en fit leven wil gaan leiden maar toch steeds terugvallen naar oude patronen waardoor de echte verandering uitblijft.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik ben het Personal training traject gestart omdat ik moeite had om me op mijn eigen doelstellingen te richten. Ik wilde wel graag maar deed vervolgens niet altijd wat nodig is. Om een stok achter de deur te hebben en steun om het goede pad weer te vinden, ben ik het traject gestart met Marjolein.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat alles begint met goed voor jezelf zorgen, ook in emotioneel opzicht. Dat het niet gaat om jezelf allerlei dingen op te leggen maar dat je leert de juiste keuzes voor jezelf te maken. Het grootste resultaat wat ik heb behaald is vooral mentaal; ik zit lekkerder in mijn vel, ik ga op tijd naar bed omdat ik me de volgende dag ook fit wil voelen en heb meer energie. Daarnaast heb ik echt plezier gekregen in het trainen zelf: jezelf zien veranderen, sterker worden, meer vertrouwen in mijn lichaam en dat ik meer kan dan ik denk.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Wat voor mij het lastigst is aan het traject, is op moeilijke momenten niet in oud gedrag te vervallen. Om dan even de tijd te nemen om te doorvoelen wat er nu echt aan de hand is in plaats van het meteen starten van de coping mechanismen die ik niet meer nodig heb.

Ik voel me sterk en trots, vooral als ik nog iets extra geef terwijl ik dacht dat ik niet meer kon. Door de individuele begeleiding is er ruimte om oefeningen te doen die ik anders niet zou aandurven en heel specifiek te trainen waardoor ik veel vooruitgang ervaar.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik raad het traject aan voor iedereen die eigenlijk graag een gezond en fit leven wil gaan leiden maar toch steeds terugvallen naar oude patronen waardoor de echte verandering uitblijft. Je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen, maar je krijgt genoeg begeleiding, reflectie en kennis om te leren hoe je dat leven eigen kan maken.

Mijn volgende stap is om mijn huidige beweeg-, leef- en voedingspatroon onder begeleiding van Marjolein voort te zetten en nog een paar kilo in gewicht verliezen.


Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf