Ik raad Personal Training aan iedereen aan die zichzelf fitter wil voelen, lekkerder in zijn vel wil zitten en wil leren wat voor hem/haar werkt in de sportschool. Ik ben echt iemand die niet graag naar de sportschool ging, dus als het zelfs mij gestimuleerd heeft om drie keer in de week te trainen, dan weet ik zeker dat heel veel anderen hier baat bij kunnen hebben. Je gelukkig en lekker in je vel voelen is heel veel waard

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Mijn vriend en schoonvader waren net aan een traject gestart, dus via hen kwam ik in aanraking met De Loods. Ik ben een paar keer wezen ‘proef’ trainen en voelde gelijk dat dit een prettige omgeving was. Je voelt dat trainers en trainees een goede klik met elkaar hebben en dat De Loods een persoonlijke omgeving is. Toen kwam het moment dat ik voor mezelf moest besluiten of ik het traject met mijn coach het voor mezelf waard zou vinden. Tuurlijk, het kost geld, maar ik voelde dat ik dit moest gaan doen.

Ik wilde ‘leren’ sporten. ‘Wat kan ik allemaal doen in de sportschool? Hoe werkt het allemaal?’ waren vragen waar ik zelf geen antwoord op kon vinden, omdat ik het soms beschamend vond om in overvolle sportscholen een apparaat uit te proberen dat ik nog niet kende. Ik had iemand nodig die mij hierbij kon helpen.

Ik zat niet heel lekker in mijn vel (zowel fysiek als mentaal) en hakte de knop voor mezelf door. Ik ging aan de slag bij De Loods. Mijn geluk is het waard.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Mijn intentie was niet dat de kilo’s eraf zouden vliegen, want ik vind mijn gewicht prima. Mijn coach beaamde dat dit inderdaad niet mijn doel moest zijn. Samen concludeerden we dat mijn doel was dat ik me fitter en zelfverzekerder (in de sportschool) wilde voelen en dat ik een sportiever lijf wilde. Die eerste twee zijn volledig gelukt. Ik voel me fitter – ik ga zelfs in mijn vrije tijd trainen. Daarnaast probeer ik in de gym nieuwe dingen uit en schaam me niet om aan te geven dat iets niet lukt. Ik vraag mijn coach, en andere trainers, gerust om hulp. Het derde aspect volgt nu, ik wil beter op mijn voeding gaan letten en weet dat dit, in combinatie met meermaals in de week sporten, ervoor gaat zorgen dat ik mijn lijf er meer getoned uit kan gaan zijn. Mijn coach heeft goed duidelijk gemaakt wat ik hiervoor moet doen en laten. De eerste stappen hiervoor zijn gezet. Maar ik ben erg blij met hoe fit en zelfverzekerd ik mij voel als het gaat om sporten en in de sportschool zijn.

Ik zit me lekkerder in mijn vel en voel me gelukkiger. Ik merk echt dat ik een mentale blokkade had (heb) als het om sporten gaat. Hierdoor dacht ik vaak dat ik dingen niet kon, met de support van mijn coach heb ik hierin een switch gemaakt.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het aanpassen van mijn voeding is voor mij nog steeds een struggle, ik eet niet te veel, maar wel te ‘vet. Ik zie resultaat als ik dat aanpas en voel daarin ook de support van mijn coach. Dit is mijn nummer één doel voor de komende weken – mijn voeding extra goed bijhouden in de app. En daardoor strakker de zomermaanden in. Daarnaast is mijn mindset ook een blokkade geweest, omdat ik het gevoel had dat ik veel in de sportschool niet kon/ zou kunnen. Hier heeft mijn coach wel een overtuigende rol in gehad en samen hebben bereikt dat die mindset is verbeterd.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het resultaat ik tot nu toe heb bereikt, is iets dat ik van tevoren niet had verwacht. Ik ga geregeld sporten en daar ben ik trots op. Ik zit me lekkerder in mijn vel en voel me gelukkiger. Ik merk echt dat ik een mentale blokkade had (heb) als het om sporten gaat. Hierdoor dacht ik vaak dat ik dingen niet kon, met de support van mijn coach heb ik hierin een switch gemaakt. Het is nog steeds niet altijd makkelijk, vandaar dat ik graag verleng bij mijn coach, maar ik ben wel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Trainers zijn allemaal betrokken, helpen waar nodig, ook tijdens het vrij trainen. Mijn coach is goed bereikbaar, ook buiten de PT-uren, wat ervoor zorgt dat ik gedurende de week mijn vragen over eten of een trainingsschema op mijn vrij-trainen-dag ook bij hem kwijt kan. Dit heb ik ergens anders nooit ervaren. Ik voel me ook gestimuleerd om vrij te trainen, iets dat ik bij andere trajecten nooit heb gevoeld. Daar ben ik heel blij mee, want dat zorgt ervoor dat er veel sneller resultaat te behalen is.

Ik raad het Personal Training traject aan bij iedereen die zichzelf fitter wil voelen, lekkerder in zijn vel wil zitten en wil leren wat voor hem/haar werkt in de sportschool. Ik ben echt iemand die niet graag naar de sportschool ging, dus als het zelfs mij gestimuleerd heeft om drie keer in de week te trainen, dan weet ik zeker dat heel veel anderen hier baat bij kunnen hebben. Je gelukkig en lekker in je vel voelen is heel veel waard, meer dan dit traject kost.

Wat is jouw volgende stap?
Ik wil mijn traject bij Sven graag verlengen, om er nóg meer uit te halen. Sven heeft alles gegeven, maar ik weet dat er ín mij nog meer zit. Ik heb daarom besloten om mijn traject te verlengen, mijn voeding nog beter bij te houden en standaard drie keer in de week te blijven trainen. Geen excuses, deze zomer wordt een fitte.

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf