Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Hi mijn naam is Noë. Tijdens en na het afstuderen zat ik niet lekker in mijn vel en wilde ik hier verandering in brengen, maar wist eigenlijk niet hoe ik dit moest aanpakken. Geen idee waar ik überhaupt mee moest beginnen. Jordy ken ik inmiddels al een aantal jaar en zag op zijn social media veel langs komen over De Loods, dit inspireerde mij. Ik heb de knop omgezet met de gedachte ‘als ik nu geen actie onderneem, gaat het ook niet beter worden’. Ik heb contact opgenomen en na een gesprek met Jordy en Frank ben ik begonnen met het Personal Training Traject bij De Loods.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik zit inmiddels veel beter in mijn vel, haal super veel plezier uit het sporten en mijn mindset is veranderd waardoor ik veel bewustere keuzes maak. Ook heb ik de balans gevonden tussen gezond en genieten.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Het bijhouden van mijn voeding vond ik in het begin het lastigste. Alles afwegen, invoeren en zorgen dat ik niet teveel vetten binnen kreeg. Hier ging heel veel tijd en energie in zitten, maar hierdoor wel heel veel inzichten gekregen. Dit heeft heel erg geholpen met het maken van bewustere keuzes in voeding.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Fantastisch, nooit verwacht dat het sporten en mindset zoveel met een mens kan doen. Dit motiveert mij ook weer om andere te motiveren om het beste uit zichtzelf te halen. Ik ben heel blij dat ik het traject bij Sven heb mogen volgen en dat we samen het beste uit mijzelf hebben kunnen halen.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb in het verleden wel eens geprobeerd op mijn eten te letten en daarnaast te gaan sporten, maar eigenlijk had ik geen idee waar ik dan mee bezig was. Met een personal trainer wordt je ervan bewust gemaakt wat er gedaan moet worden om bepaalde resultaten te halen. Daarnaast wordt er veel structuur gebracht door het feit dat je wekelijks even kort samen zit om de week te bespreken en doelen te stellen voor de volgende keer. Ook staat jouw trainer altijd klaar voor eventuele vragen. Zowel tijdens de training als erbuiten.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
De mensen die graag verandering in hun leven willen, het wel hebben geprobeerd maar eigenlijk ook niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Je ben niet alleen maar bezig met bewegen maar ook je mindset veranderd. Iets wat bij mij alleen maar positiviteit heeft gebracht. Je kan nooit teveel investeren in jezelf.

Wat is jouw volgende stap?
Lekker fit blijven en andere mensen ook motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf