Bij De Loods ligt de focus juist niet op wat je wel en niet mag, maar op het creëren van de juiste mindset en balans in je leven, waardoor je dus niet alleen resultaat boekt voor de korte termijn.

Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik was in een korte tijd veel aangekomen, waardoor ik minder lekker in mijn vel zat. Dat kwam doordat ik merkte dat ik minder fit was dan de jaren daarvoor. Hockeyen ging bijvoorbeeld steeds moeizamer, terwijl ik dit al bijna heel mijn leven doe…super zonde natuurlijk! Hierdoor heb ik samen met mijn moeder de stap gezet om bij De Loods aan de slag te gaan. We wilden ons beide weer fitter voelen. Na een goed gesprek met onze personal trainer Sven over de combinatie van sport en voeding waren we gelijk enthousiast om te beginnen.

Je moet er wel degelijk hard voor werken, maar vaak maak je dingen in je hoofd lastiger dan dat ze daadwerkelijk zijn.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste resultaat dat ik heb bereikt is dat ik nu 25 kg ben afgevallen. Van tevoren had ik nooit van mezelf gedacht dat mij dit ging lukken, maar het gekke is eigenlijk dat het nu als ‘normaal’ voelt…. alsof het helemaal niet zó moeilijk was. Je moet er wel degelijk hard voor werken, maar vaak maak je dingen in je hoofd lastiger dan dat ze daadwerkelijk zijn. Als je echt iets wil bereiken kan je met de juiste mindset en correcte begeleiding heel ver komen! Je hoeft bijvoorbeeld echt niet alleen op water en brood te leven om af te vallen, iets waar ik voor het traject heel anders tegenaan keek.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? 
Het moeilijkste voor mij is denk het aanpassen van mijn voeding geweest. Ik ben echt een moeilijke eter. Tijdens het afvallen is het wel zeer belangrijk om gevarieerd te eten en genoeg van de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Het zoeken van een juist voedingspatroon was wel degelijk een flinke uitdaging, maar daar praat je dan ook veel met je trainer over, zodat je toch stappen in de juiste richting maakt.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? 
Ik ben super trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt, maar ik ga zeker nog door met het zetten van stappen in de juiste richting. Mijn resultaat tot nu toe motiveert me super erg om door te gaan, om uiteindelijk te komen waar ik over een half jaar wil staan. Ik weet nu dat ik het kan!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Ik heb meerdere manieren geprobeerd om af te vallen en fitter te worden. Vaak merk je dan dat die manieren alleen maar gericht zijn op de diëten. Je mag bijvoorbeeld bepaalde dingen niet meer eten, zoals brood of pasta. Bij De Loods geven ze dat anders vorm: de focus ligt juist niet op wat je wel en niet mag, maar op het creëren van de juiste mindset en balans in je leven, waardoor je dus niet alleen resultaat boekt voor de korte termijn. Dit is voor mij super waardevol, omdat er een tijd komt zonder de fijne omgeving van De Loods om me heen en dan is het belangrijk om over de juiste facetten te beschikken. Dan heb je meer aan een gecreëerde mindset, dan een dieet.

Ik ben super trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt, maar ik ga zeker nog door met het zetten van stappen in de juiste richting.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Eigenlijk zou ik het iedereen willen aanraden! Het traject is in mijn afval-proces zeer goed bevallen, maar het zou iedereen vooruit kunnen helpen, ongeacht je doel. Het is heel fijn om onder begeleiding naar je doel te streven. Dan heb je altijd een stok achter de deur en iemand die je motiveert, als het even minder gaat. Als je het allemaal zelf doet kan het soms zwaarder aanvoelen of dwarrelt de gedachte van opgeven vaker door je hoofd heen.

Wat is jouw volgende stap?
Ondanks de 25kg die ik kwijt ben, ben ik nog niet daar waar ik helemaal wil zijn, dus ik blijf doorknallen!

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf