Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Een aantal jaar geleden was ik sportief en fit. Maar na drie miskramen in twee jaar tijd was ik mentaal en fysiek op. Ik sliep slecht, hormonaal was ik uit balans en ik had een ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan van de constante spanning. Ook mijn conditie was ver te zoeken. Ik had stress en verdriet, en daarom geen zin om op mijn voeding te letten. Snoepen gaf me ontspanning. De zwangerschapskilo’s bleven zitten, ondanks herhaalde pogingen tot sporten, en ik stapelde er met mijn eetpatroon nog een paar bovenop. Terugkomen bij de fitte versie van mezelf die ik ooit geweest was leek onmogelijk, dus begon ik het langzaam op te geven.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Pfff, heb je even? Jeetje. Die kilo’s zijn er voor een groot deel weer vanaf. Ik slaap elke nacht fantastisch. Mijn relatie met voeding is weer goed, waarbij ik bewuste keuzes maak zonder het gevoel dat ik mezelf iets ontzeg (je kunt heus af en toe een pizza eten of avond gaan stappen, zolang de rest van je week maar in balans is). Mijn kledingkast heb ik recent een grote opruiming gegeven en ik ben lekker gaan shoppen, want ik ben 2 kledingmaten afgevallen en trots op de spierdefinitie die langzaam zichtbaar begint te worden. Ik voel me sexy, sterk, mooi.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweegpatroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)?
Het constant geconfronteerd worden met mezelf, denk ik. Ik zag mezelf altijd als een sterke vrouw – en dat ben ik ook. Maar soms gebruikte ik die kracht op de verkeerde manier. Om sterk te blijven in situaties waarin ik eigenlijk hulp en liefde nodig had.

Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Het afgelopen halfjaar heeft mijn leven in zoveel opzichten ten goede veranderd. Ik ben de vrouw die ik wilde zijn toen ik instapte, qua uiterlijk en innerlijk. En nu ik hier sta voel ik: er is nog meer wat ik wil bereiken. De basis is er, nu heb ik zin om next level te gaan.

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
Sommige dingen laten zich lastig uitleggen, maar ik ga toch mijn best doen. Want wat je bij De Loods krijgt is méér dan waanzinnig goede deskundige begeleiding. Ik heb twee keer eerder een personal training traject gevolgd bij andere sportscholen in Nieuwegein, en uit beide heb ik iets moois gehaald. Maar bij De Loods ben ik boven mezelf uitgestegen.

Lees het hele verhaal van Nienke hier.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf