De Loods is jong, energiek en gezellig. Je voelt je er welkom en gezien. En vooral…De Loods is echt voor iedereen! Ondanks de grote open ruimte en de vele sporters voelt het nog steeds kleinschalig en persoonlijk. Geen gewone sportschool, maar een prettig en origineel concept.

Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met small-group trainingen?
Ik ben een jaar of 12 geleden door een vriendin overgehaald om mee te gaan naar de bootcamptrainingen die Frank toen gaf. Ik had 20 jaar niks aan sport gedaan en na een paar maanden waarin ik het heel zwaar had kreeg ik de smaak te pakken, ging ik vaker en meer trainen en zelfs meedoen aan mud runs etc. Het gaf me een enorme boost om te merken dat ik fitter en vooral energieker werd. Ik train dus al veel langer met Frank op de diverse lokaties waar hij werkte en toen hij de met Niek Helmes bij ‘Helmes en Kersbergen’ bootcamp trainingen gaf. Toen Frank met De Loods begon was het dan ook een kleine en logische stap om ‘mee te gaan’. Tijdens coronatijd vond mijn dochter Sophie het leuk om eens mee te gaan naar De Loods voor een Energy small-group training en hoewel ze vrijwel altijd de jongste van de groep is doen we sindsdien met veel plezier op dinsdagavond samen de Energy-les bij Sven.

2. Wat vind jij leuk aan het trainen bij De Loods?
De Loods is een plek waar iedereen op zijn niveau kan werken aan fitter worden. Het leuke aan de small-group trainingen is dat het afwisselend is en dat er heel veel variatie in oefeningen wordt aangeboden. Elke les is weer anders. We worden uitgedaagd op het gebied van krachttraining én cardio-oefeningen. De afwisseling tussen de verschillende oefeningen bij de Energy-trainingen is uitdagend en zwaar maar maakt ook dat je je aantal het einde van de training weer blij met jezelf voelt, je hebt het circuit toch maar mooi weer gedaan!
Sven is altijd vrolijk en opgewekt en blijft, ook als wij wat minder zin hebben, ons motiveren om altijd het beste uit onszelf te halen; om die laatste seconden nog net even wat harder te gaan!

Ook in de groepslessen is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, kan je de oefeningen op je eigen niveau doen en worden andere oefeningen aangeboden als je door een blessure oefeningen niet kan doen – zolang je maar niet stilstaat 😊

Ook fijn bij De Loods is dat het geen ‘gewone’ sportschool is waar eiwit shake-etende spierbundels gewichten staan te heffen voor een spiegel, zo’n sportschool waar je je ongemakkelijk kan voelen als je nog niet zo fit en gespierd bent. Bij De Loods hebben wij dat gevoel nog nooit gehad!

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de small-group trainingen?
Wij raden sporten bij De Loods echt aan iedereen aan. Iedereen die wil sporten, fitter en gezonder wil worden kan bij De Loods in een positieve en gezellige omgeving de uitdaging bij de Small-group trainingen aangaan. Juist omdat je de oefeningen op verschillende niveaus kan doen, kan je zonder al te veel ervaring instappen.

Na elke training, hoe zwaar ook, gaan we met een goed gevoel over onszelf naar huis. Dat is wat sporten in een positieve omgeving met je doet, het geeft je een goed gevoel!

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

   Bootcamp

   Petra Noordermeer: 53 jaar
   Fanatisme en familiaire sfeer

   Vrienden en familie enthousiast gemaakt
   Bootcamp

   Roos Hart: 26 jaar
   Leuke gevarieerde lessen

   Enthousiast geworden door mijn zus
   Bootcamp

   Lisa de Gruijter: 35 jaar
   Kleinschalig en persoonlijk sporten

   Veel positieve energie
   Bootcamp

   Niels Noppen: 43 jaar
   Binnen en buiten bootcamps

   Groepsvorm creëert motivatie
   Bootcamp

   Nathalie de Luca: 48 jaar
   Diversiteit in kracht en conditie

   Gezellige en positieve sfeer
   Bootcamp

   Maria Buitendijk: 40 jaar
   Fanatiek sporten met goede sfeer

   Grenzen verleggen met plezier