De Loods is een fijne plek om naar toe te gaan, ik voel me er welkom. Ik vind het leuk dat er zoveel verschillende soorten mensen sporten. Ik had nooit een goed beeld van ‘sportscholen’, bij de Loods is dit beeld echt veranderd en ik heb er nu plezier in als ik bijvoorbeeld meer gewicht aan kan!

Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Ik had vaker geprobeerd om te gaan sporten, telkens hield ik dat zo’n drie maanden vol. Als ik na een tijdje een keer niet kon dan kwamen de smoesjes om niet te gaan steeds makkelijker en haakte ik uiteindelijk af. Vanuit de wens om fitter te zijn en sporten een vast onderdeel van mijn leven te maken besloot ik om een personal training te beginnen. Na een intakegesprek bij Jordy ben ik aan de slag gegaan!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt/het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
De grootste verandering is dat ik nu met plezier drie keer in de week sport. Ik had eerder niet gedacht dat ik daar tijd voor zou hebben, maar ik heb er tijd voor gemaakt en door het vaste ritme past prima in mijn agenda.

Mijn grootste resultaat is de 10 kilo die ik kwijt ben – ik voel me veel lekkerder in mijn eigen lijf!

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject?
Ik vond het aanpassen van mijn voeding het lastigste. Ik was blij met de begeleiding en de adviezen die ik van Jordy kreeg. Toen ik er wat moeite in stopte om andere producten te kopen en beter voor te bereiden wat ik op een dag ga eten werd het een nieuw patroon. Het gekke is dat ik nu helemaal niet het idee heb dat ik veel moet laten, het is heel haalbaar en daardoor goed vol te houden op de lange termijn!

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Ik voel me veel lekkerder in mijn lijf, ik voel me sterker en fitter. Dit is een lifestyle die heel natuurlijk aanvoelt en die ik vast blijf houden. En ik kan je zeggen dat ik dat echt niet zomaar verwacht had van tevoren!

Wat maakt dit traject anders dan al het andere dat je al hebt gedaan?
De Loods is een fijne plek om naar toe te gaan, ik voel me er welkom. Ik vind het leuk dat er zoveel verschillende soorten mensen sporten. Ik had geen positief beeld van sportscholen door eerdere ervaringen (ik had geen idee hoe alles werkte en wat ik moest doen!) en ik had niet gedacht dat ik krachttraining leuk zou gaan vinden – in de Loods is dit beeld echt veranderd en ik heb er nu plezier in als ik bijvoorbeeld meer gewicht aan kan!

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Dit traject zou ik iedereen kunnen aanraden, wat voor doelen je ook hebt – omdat je persoonlijke begeleiding krijgt en vanwege de combinatie sport-voeding-mindset.

Ik had soort van geaccepteerd dat ik niet helemaal tevreden was over mijn lichaam – door leeftijd, zwangerschappen en dat soort redenen. Ik was echt verrast hoe anders ik me al voelde na een paar maanden. Ik zou tegen alle andere vrouwen willen zeggen: als ik het kan dan kan jij het ook! Je bent het waard om in jezelf te investeren.

Wat is jouw volgende stap?
Deze levensstijl door blijven zetten! Ik wil ook nog een paar kilo kwijt en daar ben ik nu mee aan de slag.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf