Hoe is bij jou het traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
Na de geboorte van onze dochter was het (gezamenlijk) sporten op een laag pitje komen te staan. Omdat we toch bewuster/gezonder wilden gaan leven hebben we besloten om samen weer de draad op te pakken en te gaan sporten.
Uiteindelijk na diverse sportscholen bekeken te hebben zijn we bij De Loods uitgekomen en na een aangename kennismaking ons plan van aanpak opgesteld en kort daarna konden we al aan de slag.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Het grootste/belangrijkste resultaat is dat we nu gezamenlijk weer iets hebben om na een dag werken even wat stoom af te blazen. Tegelijkertijd brengt het hebben van een personal trainer ook een soort ‘stok achter de deur’ met zich mee waardoor het trainen wat minder vrijblijvend is dan bij een regulier abonnement op een sportschool.
Verder vinden we sfeer en de ruimte binnen De Loods erg prettig om te sporten en komen dan ook graag (wanneer het mag) vrij trainen wat makkelijk te reserveren is via de app.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Het moeilijkste onderdeel van het traject tot nu toe was wel de continue aangepaste richtlijnen vanuit de RIVM omtrent het wel/niet (en hoe) mogen sporten. De angst was bij ons dat we langere tijd geen training zouden krijgen en dat de motivatie dan af zou nemen.
Echt bewonderingswaardig hoe snel De Loods zich heeft weten aan te passen aan al deze veranderingen. Hun aanpassingsvermogen en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat we altijd gemotiveerd in beweging zijn gebleven.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het gevoel dat je een complete body workout doet en even helemaal stuk gaat is (achteraf gezien) altijd heel erg prettig. Tijdens de workout is het soms afzien maar je wordt gemotiveerd door de trainer en ook de resultaten die je behaalt werken motiverend. Het gevoel en de wetenschap dat dingen in het dagelijks leven je makkelijker afgaan is heel fijn.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit traject? Wat heb je geleerd?
We hebben geleerd dat je eruit haalt wat je erin stopt. Hard werken loont en dan zie je ook resultaat. Naast trainen bij De Loods zijn we ook gemotiveerder geraakt om zelf wat extra oefeningen te doen thuis.

Wie zou je het traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Zou het iedereen aanraden, jong en oud er is voor ieder wel wat wils vwb groepslessen en personal training wordt geheel op jouw wensen/doel afgestemd. Je kunt het gebruiken als middel om persoonlijke doelen te bereiken en dit kan vanalles zijn…afvallen, soepeler bewegen, sterker worden, etc… De flexibiliteit die personal training biedt is erg fijn, als je na een paar maanden vindt dat je anders wilt gaan trainen dan worden de trainingen gewoon aangepast aan jouw wensen.

Wat is jouw volgende stap?
Onze volgende stap is om een schema op te laten stellen om thuis wat gerichter bepaalde spiergroepen te trainen. Zodra het weer mogelijk is gaan we uiteraard weer aan de slag met vrij trainen bij De Loods.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf