Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Aangezien ik altijd energie krijg als ik sport en bij deze Bootcamp trainingen probeer ik tot het uiterste te gaan waardoor ik voldoening voel. Daarnaast motiveren de trainers je tijdens de les op een energieke manier wat ik erg prettig vind

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Laten we beginnen met het feit dat je zowel binnen als buiten kunt sporten. De locatie is hiervoor uitermate goed geschikt. In de zomer buiten (of de grote roldeuren open) en in de winter binnen. De energieke manier hoe Tim en zowel Frank de Bootcamp training geven is voor mij erg belangrijk en motiveert mij enorm.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
Een fijne omgeving waar je terecht kunt als je van sporten houdt en grenzen wilt verleggen. Het voelt voor mij altijd wel als een warm bad waar je in terecht komt.

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Individuen die niet alleen willen sporten in een sportschool, maar wel in groepsvorm en hierdoor elke keer weer de “noodzaak” gaan voelen om wel te komen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf