Hoe is bij jou het Personal Training traject begonnen bij De Loods Nieuwegein, wat was de aanleiding?
In de zomer van 2021 zag ik een post van Frank op Linkedin. Hij vertelde over de inhoud en de doelstelling van de trajecten bij de Loods. Dit sprak mij erg aan en dit was voor mij de reden om Frank te bellen en een afspraak te maken. En zo is het begonnen. En daar ben ik heel blij mee!!

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt / het grootste resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt?
Ik ben tot nu toe, sinds augustus vorig jaar, 30 kg afgevallen. Dit is de fysieke verandering en die is heel belangrijk. Ik ben daar erg trots op en blij mee. Maar ik merk steeds meer dat de verandering van mindset hiervan de basis is. En die verandering is heel belangrijk.

Wat vond je het moeilijkste onderdeel van het Personal Training traject? (bijvoorbeeld: het veranderen van jouw beweeg patroon, het aanpassen van je voeding, het veranderen van jouw mindset)
Ik vond het traject, door de opzet en de begeleiding, niet moeilijk. Uiteraard heb ik ook mijn perioden van een mindere motivatiegolf gehad. Maar dat heeft bij mij gelukkig niet geleid tot een grote dip. Als je blijft trainen (ook als het moeilijk is, of als je het druk hebt) en je blijft actief bij de Loods, dan word je steeds weer meegenomen in de motivatie. En dat is belangrijk.

Welk gevoel heb jij bij het resultaat dat je tot nu toe hebt bereikt? Wat doet het met je?
Het resultaat heeft mijn zelfvertrouwen zeker vergroot. Maar de verandering van mindset heeft veel meer impact gehad. Dat maakt je, vooral op het gebied van voeding en beweging, ook voor de langere termijn zeker dat je iedere keer opnieuw de goede keuzes kan maken.

Wat is het grootste inzicht dat je hebt gekregen dankzij dit Personal Training traject? Wat heb je geleerd?
Het grootste inzicht voor mij is geweest dat ik ervaren heb dat als je gaat voor groei in plaats van comfortkeuzes, dit je ook echt groei oplevert. Dat inzicht werkt bevrijdend en geeft controle over je situatie.

Wie zou je Personal Training traject allemaal aanraden en nog belangrijker: waarom?
Ik zou het iedereen aanraden die al langere tijd denkt: ‘ik moet dit toch zelf kunnen, waarom heb ik daar ondersteuning bij nodig?’. Ik heb ook meerdere keren geprobeerd om met name gewicht te verliezen maar iedere keer was dat van korte duur. Ik weet nu voor het eerst zeker dat dit blijvend is. En dit komt omdat de combinatie van mindset, bewegen en voeding, de ideale combinatie is. Frank heeft mij dit inzicht gegeven, en blijft dit gelukkig ook nog even doen.

Wat is jouw volgende stap?
Ik blijf lekker trainen bij de Loods. Drie keer per week heerlijk actief in de Loods sporten. Soms meedoen met een Hyrox event en het clubgevoel van de Loods ervaren.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Programma's

Bij ons kun je terecht voor diverse programma’s en trajecten. Zowel individueel als in groepsverband. Alle programma’s zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

12 Weken Fit Project

In 12 weken naar een gezond, sportief en krachtige leefstijl d.m.v. groepstraining en -coaching.

Meer informatie

Personal Training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.

Meer informatie

Bootcamp

Haal alles uit jouw training in groepsverband, zowel binnen als buiten. Altijd onder professionele begeleiding in een motiverende omgeving.

Meer informatie

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf