Waarom ben jij bij De Loods Nieuwegein met Bootcamp trainingen begonnen?
Bij de Bootcamp trainingen van De Loods krijg ik goede begeleiding in de correcte uitvoering, mega-veel motivatie en een hele leuke community. De trainingen zijn heel divers, omdat er in circuitvorm wordt gewerkt! Op deze manier komen zowel kracht- als conditie goed aan bod. Ik doe al vanaf het begin af aan mee met de Bootcamp trainingen en ga er nog steeds met veel plezier heen.

Wat vind jij leuk aan het bootcampen bij De Loods?
Er heerst altijd een gezellige positieve sfeer van zowel de trainers als de sporters. Het is een leuke community, waar je eigenlijk altijd welkom voelt en altijd wel iemand tegenkomt die je kent en je lekker mee kunt sporten.

Hoe zou jij De Loods beschrijven in maximaal 50 woorden?
De Loods is een groep van zeer gedreven, motiverende en deskundige trainers, die een community hebben opgebouwd, die graag bij hen blijft sporten. Je kunt er op eigen niveau trainen en je niveau gaandeweg naar een hoger plan brengen. Wil je gezelligheid tijdens de bootcamp trainingen , dan kan dit ook, mits je gewoon hard doortraint natuurlijk 😉

Aan wie zou jij De Loods aanraden, als het gaat om het volgen van de Bootcamp trainingen?
Ik raad De Loods aan iedereen aan, die lekker wil sporten en naar een doel wil werken of dit nou op condioneel vlak, afvallen of krachtontwikkeling of een combinatie gaat. In de Bootcamp trainingen zitten alle aspecten om aan al deze dingen te werken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf