Wie ben jij en waarom heb jij mee gedaan met het 12 weken FIT Project?
Ik ben Miranda Schrijver, 47 jaar en ik was fysiek en mentaal absoluut niet fit. Op het moment dat ik instapte in het 12 weken FIT Project zat ik thuis met een burnout.

Ik zorgde voor alles en iedereen om me heen, gaf 400% om ‘alle ballen hoog te houden’, en er kon altijd nog wat meer hooi op mijn overvolle riek. Tot ook mijn batterij volkomen leeg was. Ik was moe, had veel fysieke klachten en kon nog geen 1000 stappen lopen op een dag. Het werd tijd dat ik voor mezelf ging zorgen en weer fit en vooral vitaal zou worden. Tijd maken en mezelf op de eerste plaats zetten!

Wat zijn de resultaten die je hebt behaald en wat voor impact heeft dit op jouw leven?
In 12 weken ben ik ruim 12 kilo afgevallen, is mijn omvang 13 centimeter geslonken en ben ik 50% fitter geworden. Een heel mooi resultaat. Trotser ben ik echter op het feit dat ik een structuur heb gevonden waar ik me goed bij voel. Ik weet nu welke goede keuzes ik kan maken qua voeding, en vind het fijn om te sporten. Het fysiek bezig zijn, zorgt ervoor dat ik mijn gedachten even “uit kan zetten”. Na een training bruis ik weer van de energie. Het Project heeft er mede voor gezorgd dat ik nu weer aan het werk ben, in een nieuwe functie bij een nieuwe baas. Doen wat je leuk vindt!

Tijdens het 12 weken FIT Traject leer je wie je bent, wie je wilt zijn en wat je daarvoor moet doen en laten.

Aan wie zou je het 12 weken FIT Project aanraden? Wat is de meerwaarde die mensen uit het traject kunnen halen?
Het 12 weken FIT Project is voor iedereen die open staat om zichzelf eerlijk aan te kijken en wil werken om een betere of andere versie van zichzelf te worden.

Wat maakt dit traject anders dan alle andere dingen die je al hebt geprobeerd?
Vanaf het aller eerste moment, de intake, word je gezien- gehoord en serieus genomen. Je werkt samen met de coach, de groep en de overige trainers aan jouw doel. Er is begeleiding wanneer jij het nodig hebt en erom vraagt. Er wordt met je meegedacht en JIJ staat centraal tijdens dit traject.

Hoe zou je de sfeer bij De Loods Nieuwegein omschrijven?
Theorie, persoonlijke begeleiding, een coach die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt, trainers die je allemaal persoonlijk kennen, afwisselende groepslessen waar je op eigen niveau kunt werken. Dat maakt de Loods een plek waar ik me thuisvoel. Het is veel meer dan een sportschool.

Gratis en vrijblijvend kennismaken? 

– Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis Personal Training Try-out.
– Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training? Doe dan een Gratis Proefles!
– Wil jij met het 12 weken FIT Project naar een gezonde en krachtige leefstijl? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf